Albire dentara, cosmetica dentara

By | iunie 19, 2015

Cosmetica dentara si evolutia procedurilor stomotologice au readus zambetele oamenilor pe buze.

Astazi, din ce in ce mai multe persoane platesc pentru dinti mai luminosi, mai albi. Desi albirea dintilor este foarte cautata in ultima vreme, inca mai exista urme de scepticism in ceea ce o priveste. Cat de sigura si de eficienta este?

Albirea dintilor este simpla, presupune decolorarea lor, astfel incat sa devina mai luminosi. Aceasta nu face dintii sa devina albi stralucitori, insa le poate deschide culoarea pe care o au cu cateva nuante.

Este bine de stiut ca albirea nu este permanenta, iar aceasta poate tine de la cateva luni si pana la 3 ani, in functie de regimul alimentar si ingrijirea pe care o aveti in perioada aceasta. Daca fumati sau consumati cafea, vin rosu sau ceai, va pot aparea pete mai inchise la culoare pe toata suprafata dintilor. De asemenea, procedurile de albire dentara nu functioaneaza pe coroane, dinti falsi sau plombe. Acestea isi vor pastra culoarea lor.

Inainte de a va duce la stomatologul dumneavoastra pentru o albire profesionala, trebuie sa mai aveti in vedere si faptul ca aceasta poate dauna gingiilor. In cazul in care ati mai avut sangerari gingivale sau pur si simplu aveti gingii sensibile, chimicalele folosite in albire vi le pot sensibiliza si mai tare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.