Care sunt cei mai fideli cumparatori de carti vechi?

By | iulie 5, 2023

Nu pentru toata lumea reprezinta o solutie viabila sa-si arunce cartile la gunoi si, din pacate, nu toti au posibilitatea de a le dona, cel mai probabil din cauza lipsei de interes pentru citit a apropiatilor. Din fericire, exista o metoda eficienta si sigura prin care proprietarii de carti isi pot lichida bibliotecile si, in acelasi timp, pot intra in posesia unor sume avantajoase de bani, multumita anticariatelor care se ocupa de achizitii carti indiferent cat de noi sau vechi sunt.

Exista o anumita tipologie de carti care pot fi vandute catre anticariate?

Aceasta este curiozitatea si intrebarea multora dintre proprietarii de carti; daca exista vreo limita de gen sau vechime pe care trebuie sa si-o impuna atunci cand isi vand produsele. Din fericire, o astfel de limita nu este aplicata si in cazul anticariatelor, care sunt, in definitiv, cumparatori de carti vechi, noi si de orice gen literar sau categorie. Cu alte cuvinte, cartile de specialitate reprezinta acelasi interes ridicat ca cele de beletristrica, atat timp cat se afla intr-o stare cel putin decenta.

Achizitii carti | cumparatori de carti vechi | Anticariat-Carti.com

Achizitii carti

Ce procedura se aplica pentru vanzarea corecta a cartilor catre anticariate?

Odata ce vanzatorul ia legatura cu achizitorul Anticariat-Carti.com, totul se simplifica semnificativ. Singura sa indatorire este sa pregateasca toate produsele pe care isi doreste sa le vanda si sa verifice daca se afla intr-o stare cat de cat agreabila. Ulterior, achizitorii urmeaza sa se deplaseze la domiciliul proprietarului, unde pun in aplicare o procedura atenta de verificare, analizare a produselor, urmata de stabilirea pretului si de inmanarea platii pe loc. Cu alte cuvinte, achizitorii sunt cei care se ocupa de toate procedurile necesare, iar proprietarul cartilor culege doar roadele unei astfel de tranzactii avantajoase.

Multi intentioneaza sa isi lichideze bibliotecile care fie sunt ale lor, fie au fost primite mostenire, pentru ca nu rezoneaza cu stilul cartilor sau pentru ca, pur si simplu, nu sunt pasionati de citit. In astfel de situatii, ajutorul oferit de angajatii anticariatului se dovedeste a fi de-a dreptul util pentru simplificarea procesului de vanzare si pentru castigarea unei sume generoase de bani fara efort.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.