Cum sa aplicati dermatograful

By | octombrie 23, 2015

aplicare extensii par natural sau epilare definitiva SPL Bucuresti

Machiajul

Una dintre cele mai simple tehnici de machiaj este desenarea unei linii deasupra ochilor sau in jurul intregului ochi. Aceasta este de efect, nu iese in evidenta si poate fi folosita atat pentru un machiaj natural de zi, cat si pentru unul radiant, de seara.

Insa ce tip de dermatograf este cel mai bun – creionul de ochi, tusul sau pensula si fardul de ploape? Practic toate trei sunt foarte bune, insa depind foarte mult de calitate si de tipul dumneavoastra de piele.

Daca folositi creion de ochi, specialistii recomanda sa dati si un strat de fard pe deasupra pentru rezistenta.

In cazul in care folositi tus, trebuie sa fiti foarte atente. Acesta poate curge usor si va puteti strica intreg machiajul. Trageti o linie rapida incepand din interiorul ochiului si pana la exterior. Daca nu puteti sa faceti o linie atat de lunga, incercati de la jumatate. Pentru domnisoarele mai neindemanatice, puteti sa faceti cateva puncte pe care sa le uniti ulterior.

Pentru un machiaj mai de efect, linia trebuie sa fie mai groasa. Acesta va da un efect de “smokey eyes”, mai ales daca combinati dermatograful si cu un fard inchis la culoare.

Daca vi se pare prea complicat sa va machiati singura, mai ales pentru eveniment special, va asteptam la www.freestylebeauty.ro, salon cosmetica 13 septembrie. Pe langa serviciile cosmetice, la noi veti gasi si aplicare extensii par natural sau epilare definitiva SPL Bucuresti.Consideram ca orice doamna si domnisoara merita cateva clipe de rasfat, asa ca nu ezitati sa ne contactati pentru oferte speciale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.