De la casa la acasa

By | ianuarie 11, 2017

Esti in cautarea unei locuinte pe care sa o transformi in casa visurilor tale, caminul mult visat, cuibusorul tau de nebunii? Lasa echipa www.arenaapartments.ro sa-ti prezinte proiectul nou-nout special creat sa satisfaca nevoile clientilor. Ansamblul rezidential Berceni este situat in Cartierul Berceni, in zona de apartamente noi din sectorul 4, in spatele Grand Arena Mall. Regimul mic de inaltime al imobilului, P+2E+M, ofera, pe langa siguranta, si avantajul locuirii intr-o comunitate restransa si omogena, intr-o zona rezidentiala noua, in plina dezvoltare, beneficiind de toate utilitatile proprii unui oras: apa curenta, canalizare, gaze naturale, drumuri asfaltate, acces rapid la numeroase mijloace de transport in comun. Blocurile noi din Berceni cuprind un numar de 38 de unitati, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, complet utilate la standarde inalte, cu dotari si finisaje moderne, de cea mai buna calitate.

Apartamente noi sector 4

Daca inca nu te-ai convins ca suntem o alegere potrivita, poti avea in vedere si faptul ca oferim loc de parcare inclus in pretul apartamentului, am amenajat un parc cu banci, alei, iarba, unde te poti odihni dupa o zi de munca sau poti iesi la un picnic impreuna cu prietenii sau familia. De asemenea, gandindu-ne la viitorul tau, am construit si un spatiu de joaca pentru copii. Este modern, cu echipamente sigure pentru cei dragi tie, copii, nepoti, prieteni.

Ca totul sa fie perfect si sa simti ca locul asta chiar iti apartine, daca vei contracta apartamentul pe parcursul lucrarilor, vei avea posibilitatea sa-ti personalizezi cuibul prin alegerea modelelor si culorilor pentru gresie, faianta, parchet, var lavabil si usi, alegand dintr-o gama variata pusa la dispozitie de dezvoltator. Fiecare posibil client ce ne calca pragul, dorim sa fie parte din marea familie ce-si gaseste linistea si confortul in locuintele din ansamblurile de blocuri noi din zona Berceni!

Speram ca macar unul din apartamentele noi, sector 4, sa poata fi al tau „acasa“!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.