Lotus Eletre, un nou super SUV 100% electric

By | februarie 16, 2023

Lotus Cars, celebrul producator britanic de masini de curse, propune o lansare inovatoare pentru sfarsitul anului 2022 si se aventureaza in domeniul vehiculelor electrice.

Intr-adevar, dupa primul sau model de hypercar electric, Lotus Evija, marca britanica revine in forta cu noul Lotus Eletre, un hyper SUV 100% electric care promite sa fie extrem de inovator.

Ce se stie despre Lotus Eletre

Lotus Cars a ales sa ofere primul sau model SUV electric in trei versiuni, Eletre, Eletre S si Eletre R, in care viteza si prestigiul sunt cuvintele de ordine. In conformitate cu originile producatorului britanic, acest nou hiper SUV electric pastreaza, fireste, un ADN de masina de curse; de aici si performantele sale impresionante in ceea ce priveste viteza si acceleratia.

Intr-adevar, cu acest nou model de SUV electric, Lotus a ales sa se concentreze pe rafinament pentru a oferi o masina electrica de inalta performanta, cu un design atent analizat atat pentru utilizarea pe sosea, cat si pentru curse.

In plus, Lotus Eletre este primul vehicul Lotus destinat utilizarii zilnice, nu in mod special pentru circuitul de curse. Experienta companiei in domeniul masinilor de curse ii permite sa ofere un SUV electric unic, care combina o masina electrica de zi cu zi cu o masina sport de inalta performanta.

Odata cu lansarea modelului Lotus Eletre, marca britanica intentioneaza sa se reinventeze si sa aduca o gura de aer proaspat si inovatie in inima actualei piete de masini electrice.

Performanta

Caracteristica cheie a noului SUV electric este, fara indoiala, viteza si puterea sa. Lotus Eletre va putea ajunge la 60 km/h in mai putin de trei secunde. Acesta este un model pentru amatorii de senzatii tari si pentru fanii vehiculelor electrice puternice.

Lotus Eletre va fi echipat cu noul sistem de operare Lotus, Lotus Hyper OS, care va permite vehiculului electric sa ofere cu usurinta performante ridicate pe sosea.

In ceea ce priveste autonomia, la fel ca orice SUV electric bun, Lotus Eletre are o autonomie mare, ceea ce permite efectuarea cu incredere a calatoriilor pe distante lungi. Versiunea de baza a modelului Eletre are o autonomie de pana la 600 km, in timp ce Eletre S se situeaza la mica distanta, cu o autonomie de 580 km.

Ramane de vazut daca Lotus Cars se va ridica la inaltimea promisiunilor si ambitiilor sale electrice, pastrandu-si in acelasi timp propria identitate inovatoare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.