Lumea de sus! Frumusetea imaginilor aeriene

By | aprilie 20, 2017

Este o pasare! Este un avion! Mai rapid decat un porumbel! Mai puternic decat un tantar! Cu o privire mai agera ca cea a unui vultur! Exact, este vorba despre drone! Nu exista nicio limita in ceea ce le priveste, mai ales in fotografie si filmare!

Pana de curand fotografia de ansamblu asupra unei suprafete a fost limitata la sol sau cel mult, de pe acoperisul unei cladiri mai inalte, cu exceptia cazului in care echipa foto dispunea de macarale sau elicopter. In trecut, daca te pasiona fotografia aeriana erai nevoit sa inchiriezi un aparat de zbor pentru a surprinde cateva cadre, acum cu ajutorul unei drone de buna calitate, puteti obtine imagini uimitoare fara a avea nevoie de un intreg echipaj care sa va sustina.

Achizitionand o drona nu  puteti filma sau fotografia orice. Exista reguli care limiteaza obtinerea de imagini aeriene. Prin urmare, daca doriti fotografii aeriene uimitoare, asigurati-va ca nu incalcati regulile de utilizare si legile tarii. Aeroview High-Tech UAV FilmMaking pe langa calitate, ofera si confidentialitate si dicretie, atat clientilor, cat si celor implicati in actul captare a imaginilor. Este foarte important ca oamenii sa se simta in siguranta si sa aiba incredere in serviciile care li se ofera.

Gestionarea dronelor este o activitate care progreseaza continuu si rapid. Pilotii sunt intr-un permanent proces de invatare pentru a-si perfectiona competentele. Chiar daca accesul la acest tip de tehnologie nu este limitat, un profesionist va face intotdeauna diferenta si va obtine cea mai buna fotografie aeriana cu ajutorul careia sa-si multumeasca chiar si cel mai pretentios client.

Compania Aeroview este formata din oameni pasionati, mereu dornici sa se perfectioneze din punct de vedere tehnic si practic. Folosind doar aparatura de inalta calitate, imaginile obtinute vor taia respiratia, vor schimba perspectiva si vor aduce in inima clientilor dorinta de a apela la serviciile specialistilor de fiecare data cand situatia o cere.

Accesand site-ul www.aeroview.ro veti ramane uimit de atat frumusete!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.