Recomandari de carti de citit in vacanta

By | martie 16, 2021

Vara se apropie cu pasi repezi, iar atmosfera de vacanta se simte din ce in ce mai mult, motiv pentru care sunt binevenite cateva recomandari de carti potrivite pentru a fi puse in bagaj. Este vorba despre carti usoare, cu un fir narativ care relaxeaza cititorul si ii da o stare placuta. Iar daca vacanta nu va fi cea asteptata, din cauza situatiei actuale la nivel mondial si a restrictiilor de calatorie, urmatoarele titluri vor face pe oricine sa se simta ca in vacanta.

3 recomandari de carti potrivite pentru vacanta

Urmatoarele titluri pot tine cititorii ocupati intr-o calatorie lunga cu avionul, ii pot insoti pe plaja intr-o destinatie insorita si le pot fi alaturi intr-o cabana izolata la munte. De asemenea, chiar daca titlurile sunt citite din confortul casei, sentimentul de vacanta este garantat.

  • Soare si nori in Mallorca (The Vacationers), de Emma Straub

Romanul Emmei Straub relateaza calatoria unei familii intr-o destinatia idilica din Marea Mediterana: Palma de Mallorca. In carte este infatisat peisajul paradisiac de pe insula, iar povestea va duce cititorul intr-o vacanta perfecta, dar cu peripetii, la malul marii. Cartea este perfecta pentru a fi citita pe plaja, insa indiferent de locatie isi va atinge scopul!

  • Asiatici bogati si ticniti (Crazy Rich Asians), de Kevin Kwan

Romanul de debut al lui Kevin Kwan este o satira extrem de amuzanta, care spune povestea a trei familii bogate. Intriga este reprezentata de momentul in care mostenitorul uneia dintre cele mai mari averi din Asia decide sa isi aduca acasa iubita.

Blog de carte | Recomandari de carti | Blog.PrintreCarti.ro

recomandari de carti

Aceasta isi imagineaza o vacanta linistita alaturi de o familie normala, insa se trezeste in fata unui palat si ajunge sa calatoreasca in elicoptere private, constatand ca iubitul sau este unul dintre cei mai ravniti burlaci de pe mapamond.

  • Circe, de Madeline Miller

In anul 2018, Circe a fost inclusa pe lista celor mai bune carti de citit. Cartea imbina in mod natural doua elemente fascinante: mitologia greaca si fantezia. Este vorba despre o zeita pe nume Circe, care isi doreste puteri nelimitate si apeleaza la magia neagra.

Mai multe recomandari pot fi gasite pe Blog.PrintreCarti.ro, un blog de carte dedicat pasionatilor de lectura.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.