Tratamente stomatologice pentru obtinerea unor dinti mai albi

By | aprilie 11, 2024

Obtinerea unui zambet perfect si albierea dintilor au devenit prioritati pentru multi oameni, reflectand dorinta de a avea nu doar o sanatate orala impecabila, dar si un aspect estetic placut. Din fericire, in prezinta exista o varietate de tratamente stomatologice care raspund acestor cerinte, oferind rezultate spectaculoase in timp scurt.

Tratamente stomatologice cu fatete LUMINEERS

O procedura foarte apreciata de pacienti si recomandata de medicii stomatologi de la PlazaDent.ro este aplicarea fatetelor LUMINEERS. Aceasta ofera o solutie minim invaziva care contribuie la transformarea rapida a zambetului. Procedura este lipsita de durere, deoarece nu implica slefuirea structurii dentare, spre deosebire de metodele traditionale de aplicare a fatetelor. Fatetele LUMINEERS  se disting prin grosimea lor minima, similara cu cea a lentilelor de contact, oferind in acelasi timp o rezistenta remarcabila. De asemenea,  un alt avantaj ce merita mentionat este ca pot fi inlaturate oricand, fara a afecta structura dentara pe care o acopera, oferind o optiune temporara flexibila pentru pacienti.

Igienizare dentara GBT – un pas important catre zambetul dorit

O alta procedura realizata la clinica stomatologica sector 6 este cea de igienizare dentara GBT (Guided Biofilm Therapy). Aceasta reprezinta un pas important in mentinerea sanatatii orale, fiind considerata o inovatie semnificativa in domeniul stomatologic. Aceasta metodologie moderna se concentreaza pe eliminarea biofilmului dentar intr-un mod minim invaziv si extrem de eficient, utilizand tehnologie avansata pentru a ghida interventia. Procesul incepe cu colorarea biofilmului – o pelicula de bacterii care se formeaza pe dinti – pentru a-l face vizibil, permitand astfel medicului dentist sa identifice si sa se orienteze zonele care necesita o atentie speciala.

Tratamente stomatologice | clinica stomatologica sector 6 | PlazaDent.ro

Tratamente stomatologice

Dupa identificarea biofilmului, GBT foloseste tehnici de curatare cu ultrasunete si pulberi fine pentru a indeparta placa bacteriana si tartrul fara a afecta smaltul sau gingiile. Este o metoda confortabila pentru pacient dar si mai eficienta in prevenirea bolilor parodontale si a cariilor decat Metodele traditionale de curatare. De asemenea, GBT include aplicarea de tratamente preventive, cum ar fi fluorizarea, care ajuta la intarirea smaltului.

In concluzie, tehnologiile si tratamentele stomatologice moderne ofera solutii avansate, minim invazive, pentru cei care isi doresc sa se bucure cat mai rapid de dinti mai albi si de un zambet mai stralucitor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.