Trucuri pentru a citi minim o carte pe saptamana

By | octombrie 1, 2018

Nu pare simplu, dar a citi cel putin o carte pe saptamana este chiar o realizare uimitoare pentru fiecare cititor. Oricine doreste sa citeasca gaseste timp, insa secretul este acela de a nu vedea lectura ca pe ceva lipsit de importanta. Pentru succes, nu timpul ar trebui sa fie pretios, ci modul in care este administrat el pentru a citi.

O lectura buna trebuie integrata in viata de zi cu zi, nu tratata ca un lux. Nu e asa de greu, ci e nevoie doar de putina disciplinare si alte cateva trucuri!

Nu cititi inainte de culcare, ci inainte de a merge la seriviciu! Multi oameni incep sa citeasca fix inainte sa adoarma. Daca cititi noaptea, veti reusi sa terminati doar cateva pagini pana ce somnul va va coplesi sau lectura va fi prea ademenitoare si veti ramane mult timp treaza, ceea ce inseamna ca dimineata veti fi obosit. Recomandarea este sa cititi dimineata, inainte de a merge la serviciu. Alegeti sa mergeti cu un mijloc de transport in comun si folositi acel timp pentru a citi ceva placut. Timpul de lucru va fi mai placut si veti fi mult mai eficient in sarcini.

Daca nu sunteti una dintre acele persoane care nu considera cititul prea placut daca nu tine in mana o carte si nu miroase fiecare pagina, atunci puteti actualiza modalitatea de a citi prin folosirea cartilor in format electronic. Telefonul il aveti mereu la indemana, iar in acest fel aveti si cartea.

Daca incepeti o carte si nu va incanta subiectul, mai bine o lasati din mana decat sa o considerati o povara. O lectura neplacuta va fi plictisitoare si veti dori sa faceti orice altceva numai sa nu cititi. Este pacat sa pierdeti timp pretios, cand il puteti folosi citind ceva placut. Intotdeauna vor exista variante mai placute de citit, potrivite stilului si propriilor gusturi.

Anticariat de carti online

Aveti pofta de citit o carte buna? Accesati https://www.printrecarti.ro/, cercetati cartile disponibile in stoc si comandati tot ce aveti nevoie de la acest anticariat de carti online. Rafturile anticariatului Printre Carti sunt completate zilnic cu noi si noi carti, asa ca merita sa urmariti ce mai apare nou pentru a nu rata niciun titlu de interes!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.