Viziteaza obiectivele turistice din Salaj-Zalau la volanul unei masini inchiriate de la firma WLC

By | noiembrie 17, 2020

Judetul Salaj este un teritoriu administrativ important, aflat in regiunea istorica Transilvania si care trebuie parcurs la volanul unei masini de inchiriat din Timisoara pentru obiectivele istorice pe care le ofera turistilor. In judetul Salaj exista numeroase rezervatii naturale, peisaje spectaculoase si obiective de o importanta istorica, sociala si culturala.

Vizitarea obiectivului turistic Simleu Silvaniei la volanul unei masini inchiriate

Simleu Silvaniei este un obiectiv demn de vizitat in judetul Salaj pentru ruinele castelului medieval care pot fi admirate aici, castel care a apartinut familiei nobiliare Bathory. De asemenea, in Simleu Silvaniei se poate vizita Muzeul Holocaustului dedicat evreilor si Sinagoga, cu un puternic impact emotional.

Cetatea Almasului – un important obiectiv turistic din Transilvania

Cetatea Almasului se afla in localitatea cu acelasi nume, construita in secolul al XIII-lea si renumita ca fiind una din cele mai puternice cetati medievale din Transilvania care de-a lungul timpului a ajuns in posesia mai multor conducatori si familii nobiliare si care este disponibila turistilor sub forma unor ruine. Clientii TimisoaraRentaCar.ro pot opta pentru o masina de inchiriat din clasa Economy pentru a vizita atat cetatea Almasului, cat si o parte din ruinele castelului Csaky.

Masini de inchiriat din Timisoara | rent a car din Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

masini de inchiriat din Timisoara

Gradina Zmeilor – o rezervatie naturala de tip geologic si peisagistic impresionanta

Gradina Zmeilor este o arie naturala care impresioneaza prin grupurile de stanci cu forme ciudate, dar si prin legendele localnicilor, cele mai cunoscute fiind Zmeul, Zmeoaica, Mosul, Eva, Calugarii sau Fata Catanii, legende care sunt tanspuse in stanci.

Gradina Botanica din Jibou

O alta arie naturala impresionanta din aceasta zona este Gradina Botanica din Jibou care este si cel mai vizitat obiectiv turistic din judetul Salaj, avand sere de dimensiuni mari in care cresc si pot fi admirate numeroase specii de plante exotice, acvarii si gradini japoneze sau ornamentale. Tot aici este amenajata si o gradina zoologica mica, ce cuprinde animale specifice faunei Romaniei.

Fara doar si poate, serviciile de tip rent a car din Timisoara sunt disponibile tuturor conducatorilor auto care nu doresc sa rateze ocazia vizitarii acestei minunate zone a tarii cu toate edificiile pe care le gazduieste si frumusetile naturale pe care le adaposteste.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.