Accesorii extra pentru masina

By | septembrie 9, 2015

Unele masini au scaunele incalzite din fabrica, insa pentru restul lumii, exista unitati portabile care pot fi conectate la priza de bricheta. Chiar daca nu sunt la fel de eficiente ca si scaunele incalzite din fabrica, un plus de confort tot se simte daca le folositi.

Daca sunteti la drum lung si nu aveti locuri unde sa opriti si sa mancati, exista mereu optiunea unui incalzitor electric de mancare in masina. Insa nu va asteptati ca acest incalzitor sa faca prea mult, fiind totusi ceva mic si care functioneaza la putere redusa.

Pe de alta parte, mai aveti si optiunea unui mini frigider. Acesta nu este un frigider propriu zis, insa poate raci lucruri marunte, precum o cutie de suc sau o sticla de apa. De asmenea puteti gasi si o combinatie de incalzitor / mini frigider si impuscati doi iepuri dintr-o lovitura.

Daca aerul conditionat nu mai functioneaza, exista ventilatoare electrice speciale pentru masini, care se conecteaza la priza de bricheta. Acestea sunt bune si pentru dezaburirea geamurilor.

In cazul in care simtiti nevoia sa mai faceti curatenie in masina din cand in cand, mai ales cand sunteti la drum si nu prea aveti acces la o spalatorie, va puteti lua un aspirator de masina mic, care se incarca de la bricheta si este foarte eficient.

Daca insa doriti sa va schimbati anvelope auto, la www.anevelopaieftina.ro gasiti orice model de cauciucuri noi pentru toate masinile si toate sezoanele.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.