Cum sa va prioritizati proiectele legate de locuinta

By | septembrie 15, 2015

In general, renovarea unei case presupune un efort destul de mare, iar uneori poate ca nu aveti timp pentru tot stresul si munca necesara.

Daca totusi exista cateva lucruri ce sunt urgente, precum hidroizolatiile si termoizolatiile, gasiti un producator de incredere si problema este rezolvata. La www.hidroizolatii-conduraru.ro aveti cele mai bune optiuni.

Inainte sa porniti sa mai faceti si altceva prin casa, respirati adanc si vedeti exact ceea ce este urgent si ce nu. Cu siguranta nu trebuie sa va intoarceti toata casa cu susul in jos doar pentru ca trebuie schimbata chiuveta din baie. Totodata, vedeti daca aveti nevoie neaparat de un constructor specializat sau puteti sa va ocupati si singur. Daca peretii din bucatarie au nevoie de un nou strat de var, incercati sa vedeti daca va descurcati si singur cu trafaletul.

Daca tocmai v-ati mutat intr-o casa noua, nu este recomandat sa va apucati sa o renovati inca din prima saptamana. Cel mai bine este sa locuiti o perioada acolo, sa vedeti ce merge si ce nu, unde mai este necesar un retus sau ce trebuie refacut de la zero. Veti scapa de multe surprize din timpul renovarii daca va acordati un timp de observare inainte.

De asemenea, calculati-va bugetul inainte de a lua orice decizie. Poate ca tocmai v-a venit o idee despre cum ar trebuie sa arate bucataria, insa aveti si bani pentru asta?

Nu va apucati sa refaceti camerele de zi sau spatiile publice din casa. Important este sa aveti initial un dormitor divin, deoarece acolo dormiti si acolo petreceti cel mai mult timp. De asemenea, dormitorul nu este cea mai costisitoare camera.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.