Anvelope si Jante auto la cele mai bune preturi

By | martie 9, 2015

Kelly isi doreste sa o muti intr-un apartament nou? Michelin iti cere sa fie schimbata de la sezon la sezon? Fulda vrea mai multa presiune si atentie? Noi avem solutiile pentru orice fel de problema intampini cu familia ta de anvelope.

        Noul nostru serviciu hotelier pentru anvelope auto dispune de conditiile necesare intretinerii cauciucurilor noi si cauciucurilor second hand in conformitate cu legislatia si nevoile dumneavoastra. Mai mult, serviciile noastre se conformeaza fiecarei categorii financiare de care dispuneti. Cu numai 10 lei lunar va oferim tot confortul de care are nevoie setul dumneavoastra de 4 anvelope.

        O alta inovatie cu care venim in ajutorul dumneavoastra este serviciul de vulcanizare mobila, datorita caruia puteti economisi si timp, si bani. Sunteti la serviciu si nu aveti timp pentru a va deplasa la un service auto? Venim noi, oriunde va aflati! Procedurile noastre includ demontarea si montarea de jante otel sau jante aliaj, presiune aer, echilibrare si montare anvelope noi sau anvelope second hand.

        Suntem cel mai mare depozit de cauciucuri din Bucuresti, avand in custodie peste 3000 de anvelope ieftine potrivite pentru orice sezon, atat cauciucuri noi, aflate in stoc sau la comanda dumneavoastra, cat si cauciucuri second hand, cu preturi accesibile ce pornesc de la 30 de lei. Produsele noastre sunt de cea mai inalta calitate, intrucat colaboram cu tari producatoare precum Germania, Austria, Elvetia si Belgia. Suntem situati in centrul Bucurestiului. Insa daca nu va puteti deplasa pana la noi, venim noi la dumneavoastra! Va stam la dispozitie si suntem la numai un click distanta, accesand site-ul nostru – AnvelopaIeftina.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.