Cum sa mergi la stomatolog si sa pleci de acolo cu zambetul pe buze?

By | martie 12, 2015

Frica de dentist este asociata cu ideea de durere, cu timpul interminabil petrecut in chin, cu oboseala si senzatia neplacuta de dupa tratament si toate acestea sunt strans legate de metodele clasice de anestezie, utilizate in mare parte de aproape toate cabinetele de stomatologie. Toate aceste temeri contribuie la educatia ta fata de ingrijirea si respectul de sine, reponsabilitatea fata de sanatate si te poate pune in pericolul ignorantei si a suferintei, compromitandu-ti sanatatea si frumusetea zambetului tau. De ce  sa nu mergi la stomatolog din iubire de sine si sa pleci cu zambetul de buze de acolo?

          Cabinet Stomatologic sector 6 iti ofera tot confortul necesar pentru a te bucura de sanatatea ta, prin implementarea unei noi tehnici de anestezie, numita inhalo-sedare. Aceasta tehnica se foloseste de o compozitie gazoasa formata din particule de azot si oxigen care reusesc sa anestezieze cu succes zona in care se lucreaza.

Dintre beneficiile acestei tehnici enumeram urmatoarele: are o acțiune rapidă, nu creaza anxietate si este foarte eficient in eliberarea durerii. Se comporta ca o actiune toxica usoara, cu eliminare completa din organism, are un timp de recuperare de circa 5 minute si e insotita de administrarea de oxigen 100%. Foarte important de precizat este ca nu are efecte secundare majore.

Este foarte util pentru pacientii carora le creste gradul de anxietate atunci cand sunt supusi instrumentelor medicale stomatologice. Se poate administra si intravenos, dar cea mai utilizata metoda este cea prin inhalare.

Fa-ti o programare la dentist din Drumul Taberei si te vei convinge de motivele pe care le ai pentru a zambi. Mai multe detalii despre noi poti gasi pe pagina noastra www.plazadent.ro. Te asteptam!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.