Aspecte care merita atentie atunci cand inchiriati o masina

By | octombrie 24, 2018

Inchirierea de masini este deseori privita cu scepticism. Nu este nimic in neregula cu serviciul in sine, lipsa informarii inainte de a inchiria o masina poate duce la nemultumiri de ambele parti. La fel ca in orice alt domeniu, cunoasterea a cat mai multe informatii despre ce presupune actul inchirierii, obligatiile si drepturile, este esentiala. In acest sens, echipa HBC Rent Auto, companie ce ofera servicii de inchirieri masini in aeroport Otopeni si Bucuresti, doreste sa ofere cateva lucruri care merita luate in considerare atunci cand va ganditi sa inchiriati o masina!

In primul rand, ar trebui sa definiti nevoile pe care le aveti. Se recomanda sa inchiriati o masina adaptata nevoilor dumneavoastra personale si a celor cu care urmeaza sa calatoriti. Ideal ar fi sa alegeti masina in functie de numarul de persoane si bagaje, insa nu uitati sa calculati numarul de kilometri ce trebuie parcursi, perioada de inchiriere sau zona in care urmeaza sa calatoriti. Daca plecati la drum 7 persoane intr-o masina micuta, evident ca vor aparea nemultumiri. La fel se intampla si daca luati o masina de oras si doriti sa parcurgeti un teren accidentat. Toate aspectele trebuie luate in calcul inainte de incheierea contractului de inchiriere.

Pentru a putea avea la dispozitie masina dorita, rezervati in avans! Cu cat rezervati mai repede fata de data stabilita pentru plecare, cu atat mai bine. In acest fel puteti fi sigur ca aveti masina dorita si nimeni nu o va putea inchiria in perioada alocata dumneavoastra.

Niciodata nu acceptati sa plecati la drum cu o masina inchiriata fara sa o inspectati inainte! Solicitati unui angajat al companiei sa va insoteasca pentru a constata impreuna starea masinii. In acest fel puteti face sesizari cu privire la unele nereguli care ar putea fi taxate daca nu sunt aduse la cunostinta companiei inainte de pleca la drum cu masina. In mod normal ar trebui sa completati un formular pe baza a ceea ce constatati, insa daca acesta lipseste, puteti face fotografii care sa justifice ca daunele existau inainte ca masina sa fie inchiriata.

HBC Rent Auto | Inchirieri auto ieftine!

In principiu, compania si angajatii HBC Rent Auto acorda o atentie deosebita tuturor clientilor, asa ca merita sa faceti o vizita site-ului hbcrentauto.ro pentru a va convinge ca este ceea ce va doriti. S-ar putea sa descoperiti multe asemanari cu alte companii ce activeaza pe aceeasi piata, insa daca doriti inchirieri auto ieftine, e neaparat sa profitati de serviciile HBC Rent Auto!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.