Cele mai bune idei pentru a decora peretii dintr-o locuinta micuta

By | octombrie 18, 2018

Oamenii care incearca sa decoreze o casa mica, uneori pot simti ca optiunile lor sunt limitate. Si in timp ce nu pot face prea multe pentru a adauga o alta dimensiune, exista o multime de modalitati de a face un apartament mic sa se simta perfect confortabil. Cheia este de a decora spatiile deschise si anume peretii astfel incat locuinta sa para mai mare.

Acesti pereti goi sunt plini de posibilitati si cateva adaugiri pot face un apartament mic sa se transforme intr-un spatiu confortabil si elegant, in loc sa para extrem de inghesuit. Indiferent de stilul proprietarilor, exista trucuri care pot aduce personalitate si bun gust. Indiferent daca oamenii sunt colectionari de arta, entuziasti de natura sau iubitori de carte, peretii pot fi personalizati astfel incat acestia sa fie inconjurati de lucrurile pe care le adora.

In plus fata de adaugarea diferitelor elemente pe pereti, oamenii ar trebui sa se gandeasca si la decorarea peretilor insisi. Se recomanda utilizarea unei vopsele stralucitoare si indrazneata pentru a crea un perete de accent sau pentru a aduce un model cu tapet. Aceste accente decorative pot avea un impact si mai mare intr-un spatiu mic.

O pictura sau o fotografie supradimensionata va atrage atentia si va stabili tonul intr-un spatiu mic. Se poate merge pe o fotografie alb-negru intr-un spatiu minimalist sau pe adaugarea unor culori cu ajutorul unei piese abstracte vibrante. Nimic nu adauga mai multa personalitate si culoare unui perete ca o adevarata galerie de arta. Oamenii pot afisa o colectie de arta, fotografii sau pot adauga draperii si alte elemente. Se mizeaza foarte mult pe alegerea unor cadre simple pentru a infrumuseta peretii si pentru a atrage atentia intr-o maniera admirativa.

O alta idee interesanta o reprezinta montarea unei oglinzi supradimensionata sau mai multe bucati mai mici in stil salon. Oglinzile reflecta lumina ajutand un spatiu mic sa se simta mai mare si mai stralucitor. Cei care simt ca nu mai au spatiu in locuinta pentru depozitarea diverselor obiecte, pot monta rafturi direct pe perete pentru a maximiza orice loc. Efortul este unul minim, insa efectul vizual este unul senzational.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.