Ati uitat sa fiti fericiti in cuplu? Cititi “Cum sa fim fericiti in cuplu!”

By | aprilie 2, 2018

Se spune ca dragostea dureaza doar cativa ani, dupa care intervine obisnuinta, monotonia si chiar problemele. Oamenii sunt din ce in ce mai nefericiti in cuplul pe care il formeaza si mai nemultumiti de partenerul de cuplu. Aceasta nefericire poate fi cauzata de unele frustrari, dar si de unele situatii cat se poate de reale care, nerecunoscute, nediscutate si netratate devin motive de despartire. Pentru cei care au uitat sa fie fericiti in cuplu, anticariatul online Printre Carti cu site-ul https://www.printrecarti.ro/ ofera posibilitatea de a achizitiona o carte cu un puternic impact atat asupra doamnelor cat si asupra domnilor.

 

Principii importante pentru redobandirea fericirii in cuplu

Chiar si la 60 de ani oamenii se pot simti fericiti in cuplu. Trebuie doar sa puna accent pe unele principii si sa le respecte, trebuie sa invete sa se bucure de intimitate, senzualitate si sexualitate, sa se respecte si sa se iubeasca reciproc. Cei pasionati de lectura dar si cu reale probleme in cuplu pot scuti cateva sute de lei pe sedintele la psiholog pentru a intelege ce se intampla cu adevarat si se pot delecta cu 180 de pagini `savuroase` in care autorul Gerard Leleu vorbeste despre fidelitate si infidelitate, suferinte si bucurii.

Fidelitatea este unul din laitmotivurile acestei opere de succes, fiind totodata si unul din cele mai des evocate motive de divort sau de separare a cuplurilor. Aceasta carte ajuta cititorii sa inteleaga de ce oamenii sunt infideli, ce ii impinge sa faca acest lucru, de ce senzualitatea si sexualitatea pot salva un cuplu si cum pot fi depasite crizele de gelozie precum si momentele mai dificile din viata in doi.

Gerard Leleu vine cu raspunsuri pertinente si foarte utile pentru depasirea unor emotii si trairi negative, pentru reluarea dialogului, pentru exprimarea intimitatii chiar si la momentele de rascruce. De asemenea, pune accent pe momentele de rascruce, pe temeri, fantasme, dorinte sau nevoi de dominare la nivelul cuplului, face o radiografie a realitatii devanita nesatisfacatoare in ceea ce priveste cuplul si aduce o serie de idei, sugestii si precizari pentru a recrea si restaura armonia in cuplu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.