Avantajele achizitionarii produselor IT refurbished

By | august 27, 2019

Atunci cand situatia financiara o impune, cand resursele financiare sunt destul de mici, cei care isi doresc un laptop, un calculator sau o imprimanta, au o solutie optima la indemana, si anume aceea de a achizitiona produse refurbished. Fie ca opteaza pentru laptopuri refurbished sau alte categorii de produse, comparativ cu produsele noi acestea sunt mai ieftine, iar comparativ cu cele second hand sunt mai performante. Reprezentantii magazinului online https://calculator-ieftin.ro/ ofera potentialilor cumparatori cele mai bune produse in acest sens.

Atat calculatoarele, cat si laptopurile refurbished, reprezinta o alternativa buna pentru firmele care vor sa reduca costurile si pentru persoanele fizice care prefera sa investeasca bani mai putini intr-un sistem cu 2-3 ani vechime, si nu intr-un produs nou si foarte costisitor.

Ce sunt produsele IT refurbished si de unde provin

Termenul refurbished face referire de obicei la computere, accesorii si periferice care au fost folosite in companii cu mai multi angajati pe baza unui contract de leasing si care au fost aduse inapoi la incheierea contractului. Toate produsele sunt verificate de mai multe ori, intai de distribuitor, apoi de catre comerciant. In plus, aceste produse refurbished sunt curatate de praf, de urme de uzura, sunt testate in vederea functionarii si, in cazul in care este necesar, unele componente sunt inlocuite.

In plus, produsele refurbished sunt comercializate cu o licenta de Windows activa si valida, astfel incat cumparatorii pot intra in legalitate rapid si cu costuri minime. Avantajele folosirii produselor refurbished includ reducerea costurilor de achizitie, o mai buna calitate fata de produsele folosite si starea tehnica excelenta, precum si o perioada de garantie suficient de mare.

Procesul de refurbished

Pe masura ce pe piata apar din ce in ce mai multe sisteme de operare, programe si jocuri, computerele si laptopurile vechi devin din ce in ce mai putin folositoare, pentru ca nu pot satisface cerintele sistemului pentru a rula noi produse. De asemenea, laptopurile si computerele vechi incep sa prezinte o capacitate de racire din ce in ce mai scazuta din cauza prafului colectat. Reconditionaera unui computer implica inlocuirea componentelor vechi cu componente noi pentru performante mult imbunatatite.

Laptopuri refurbished | calculatoare refurbished | dispozitive IT la cele mai mici preturi | Calculator-Ieftin.ro

laptopuri refurbished

Toate produsele refurbished sunt sterse de datele folosite in trecut, sunt dezasamblate, in cazul in care exista piese uzate sau defecte, acestea sunt inlocuite, de asemenea sunt curatate atat la interior, cat si la exterior de urme de uzura, li se instaleaza software-ul si sunt ambalate, sigilate si etichetate pentru a ajunge la domiciliul clientului intacte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.