Avantajele unui implant dentar in Bucuresti comparativ cu alte metode de inlocuire a dintilor cazuti

By | martie 10, 2020

Unul din principalele motive care impiedica pacientii sa zambeasca, sa vorbeasca si sa rada cu incredere este lipsa unuia sau mai multor dinti, insa din fericire in ziua de azi tehnicile de inlocuire au avansat atat de mult, incat pacientii pot opta fara probleme pentru un implant dentar in Bucuresti.

Clinica dentara Plaza Dent cu sediul online la adresa https://plazadent.ro asigura clientilor cele mai eficiente servicii de implantologie in acest sens. Pentru ca implantul dentar este din ce in ce mai des utilizat in ultimii ani, pentru ca dintele lipsa poate fi inlocuit fara a interveni la dintii vecini sanatosi, pentru ca procedura este simpla, iar rezistenta in timp a implantului este de cateva secole, pacientii iau din ce in ce mai mult in calcul aceasta varianta de inlocuire a dintilor.

Ce beneficii aduce un implant dentar in Bucuresti pacientilor?

Spre deosebire de alte metode de inlocuire a dintilor cazuti, un implant dentar este intr-adevar mult mai costisitor, dar si mult mai eficient din mai multe puncte de vedere. Implantul dentar se aseamana foarte mult cu dintele natural, ii preia complet functiile acestuia, pana si radacina artificiala inserata este dintr-un material biocompatibil.

Implantul dentar recomandat de specialistii clinicii de stomatologie din sector 6 este foarte rezistent in timp, avand o durata de viata de pana la cateva decenii. Acesta se adreseaza pacientilor de toate varstele si categoriile sociale, este recomandat atat pacientilor tineri, cat si celor varstnici. Acestia vor resimti un confort semnificativ ce nu poate fi contorizat financiar. Desi este o metoda de inlocuire a dintilor cazuti ce presupune un cost mai ridicat, implantul dentar aduce un mare plus calitatii vietii.

Implant dentar in Bucuresti | stomatologie din sector 6 | Plazadent.ro

implant dentar in Bucuresti

In plus, implantul dentar nu necesita igienizare speciala sau vizite speciale la medicul stomatolog pentru intretinere ca si in cazul protezei sau puntii dentare. Cu o igiena orala normala corespunzatoare, cu vizite regulate la medicul stomatolog pentru control si sedinte de profilaxie, are o rezistenta indelungata in timp.

Fara doar si poate, cea mai moderna si cea mai eficienta metoda de inlocuire a dintilor si maselelor lipsa este reprezentata de implantul dentar cu o rezistenta foarte mare in timp si cu o rata de reusita de 99.99%. Lucrarile protetice care se bazeaza pe implaturi dentare sunt mult mai comode de purtat si mai rezistente comparativ cu lucrarile protetice normale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.