Bancomatul de prajituri

By | ianuarie 20, 2016

Prajituri

De ce sa mai pierdeti timp sa mergeti pana la bancomat si sa scoateti bani pentru a va cumpara prajituri, cand acum exista un ATM care va da direct cupcakes?

Dintr-un impuls de geniul al unui inginer, Manhattanul detine acum probabil viitorul mare trend din lumea cofetariilor: un bancomat cu prajituri.

Acesta este detinut de Sprinkles Cupcakes din Upper East Side si a fost lansat pe 25 martie 2014. Se pare ca inca din prima zi cozile la acest ATM au fost imense, cat o strada intreaga aproape. Se pare ca automatul functioneaza non stop, asa ca puteti sa il vizitati oricand. Fondatoarea sau spune ca l-a lansat deoarece se trezea frecvent in timpul noptii cu pofta de dulce, atunci cand era insarcinata cu al doilea copil. Din pacate, la orele tarzii ale noptii este destul de greu sa gasesti ceva deschis de unde sa iti iei o prajitura gustoasa. Asa ca a luat problema in propriile maini si a venit cu aceasta idee formidabila.

Cum functioneaza masinaria? Este simplu. Acesteia i se face mereu aprovizionari cu cate 760 de cupcakes si poti primi maxim 4 odata. Trebuie doar sa introduci cardul, sa iti alegi aromele preferate si apoi o mana robotica ti le livreaza intr-o cutie draguta. Fiecare prajitura costa 4.25 $.

Cofetaria care prepara are programul de doar 12 ore, insa cei din spatele operatiunilor, adica cei care livreaza dulciurile, muncesc non stop pentru a nu lasa bancomatul gol niciodata.

Acesta nu este singurul ATM de acest gen. Compania mai are momentan inca cinci in alte orase din America – Beverly Hills, Chicago, Atlanta, Dallas si Las Vegas.

Ideea este geniala si ar fi frumos daca am putea sa o vedem raspandita si in alte tari din lume, in special in Europa. Cu siguranta exista milioane de persoane care si-ar dori o prajitura proaspata noaptea, dar au la dispozitie doar cateva supermarketuri de cartier. ATM-ul ar fi probabil apreciat si in zonele de birouri, unde exista companii care au program de 24 de ore, insa le lipsesc magazinele si locurile de luat masa. De asemenea, ne-ar placea sa vedem bancomate care iti dau si alte produse.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.