Body positive: femeile incep sa se accepte si sa se placa asa cum sunt

By | iulie 4, 2017

In ceea ce privește expertiza cercetătorilor , aceasta schimbare in mentalitatea femeilor se explica prin doua constante.

In primul rând, piața produselor de frumusețe unde modelele sunt tipare fixe, începe sa se deschidă din ce in ce mai mult si persoanelor care nu răspund la normele impuse de către societate. Publicitatea si media încep sa promoveze diversitatea corpului feminin, chiar daca raman multe încă de facut pana  ce mentalitățile se vor schimba cu adevarat.

In orice caz, pe rețelele sociale are loc o adevarata revoluție. Aici vocea si corpul se eliberează datorita unor figuri mediatice care își asuma formele, si arată ca nu au nimic de impartit cu celalalte femei. De exemplu urmăriți pe Instagram hashtagul  #WeWearWhatWeWant lansat de către un manechin plus size, care a generat Echo in multe tari . In orice caz varianta cea mai eficienta pentru a-si accepta corpul este de a rezista controlului abuziv ale obișnuințelor pe care le aplicam corpului,  invățând astfel sa il iubim si sa-l respectam .

Cuplu: cum sa redevenim îndrăgostiți de persoana care împarte viata cu noi

Sa redevenim îndrăgostiți de aceeași persoana care ne-a fermecat cândva si cu care am împărțit deja cotidianul , de multă vreme, este totuși realizabil. Gestul cel mai simplu ar fi sa reînvățăm sa ne privim.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.