Cateva criterii dupa care sa ne alegem medicul stomatolog

By | iulie 24, 2017

Alegerea unui medic stomatolog poate fi dificila, mai ales pentru ca oferta e foarte mare, insa nu putem afla multe informatii fara o prima intalnire. Iata ce ar trebui sa ai in vedere intr-un cabinet stomatologic:
Timpul de asteptare

Un medic bun trebuie sa aiba si respect pentru pacientii sai.

De aceea timpul de asteptare trebuie sa fie scurt, iar sistemul programarilor sa fie pus la punct, astfel incat orele sa fie respectate, iar sala de asteptare sa nu fie plina cu pacienti. Pana la urma, timpul tuturor este pretios.
Disponibilitatea medicului de a raspunde la intrebari
Medicul trebuie sa acorde suficienta atentie pacientului, sa raspunda tuturor intrebarilor care ii sunt adresate si sa dea toate explicatiile necesare referitoare la diagnostic, la cauzele afectiunii, la modul cum pot fi evitate astfel de situatii si la interventiile pe care le va face. El trebuie sa fie intr-un dialog cu pacientul, nu sa il supuna pe acesta la tratamente fara ca acesta sa inteleaga ce i se intampla.
Igiena
In cazul oricarui cabinet medical igiena este un factor esential. Este bine sa observi diferite detalii din interior referitoare la acest aspect. Fii atent daca medicul isi spala mainile si poarta manusi pe care le schimba pentru fiecare pacient, daca ustensilele sterilizate sunt desigilate in fata ta si daca impresia generala de curatenie se face remarcata in cabinet.
Calitatea interventiilor
Rezultatul unei interventii stomatologice trebuie sa se mentina o perioada lunga de timp, aceasta fiind unul dintre semnele de calitate a ei. Acest lucru nu ai cum sa il afli dinainte, desigur, dar este bine sa apelezi la medici care ti-au fost recomandati de cunostinte care au fost safisfacute de serviciile lor.
Daca incerci sa gasesti un dentist in Drumul Taberei, te sfatuim sa te indrepti catre Plaza Dent, care este un cabinet de stomatologie din sectorul 6, ce ofera servicii medicale de calitate si unde vei fi primit cu respect si grija. Afla mai multe despre acest cabinet de aici: plazadent.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.