Carti ieftine de vanzare scrise de cele mai apreciate autoare

By | aprilie 29, 2020

Femeile au o imaginatie foarte bogata si au demonstrat acest lucru de-a lungul timpului, cand cele mai apreciate carti au fost cele cu autoare de sex feminin. Astazi, anticariatul PrintreCarti.ro ofera carti ieftine de vanzare cititorilor si cititoarelor care apreciaza palpitantul si care doresc sa isi dezvolte creativitatea si forta cu care naratiunile au fost descrise.

Cele mai apreciate carti ieftine de vanzare cu autoare de sex feminin

Una dintre cele mai apreciate carti ce apartine unei autoare de sex feminin din oferta anticariatului Printre Carti, conform recomandarilor criticilor in domeniu este La rascruce de vanturi, scrisa de Emily Bronte. Aceasta carte rascoleste sufletele cititorilor si starneste sentimente contradictorii, fiind singurul roman al autoarei, dar foarte reusit, care descrie dragostea intensa, aproape demonica intre Catherine si Heathcliff.

O alta carte al carei autoare este de sex feminin si foarte apreciata de critici este Crima din Orient Express, scrisa de Agatha Christie, inspirata de o poveste reala. Aceasta trimite cititorul in cautarea adevaratului criminal din trenul Orient Express, care a avut loc impotriva unui afacerist american, gasit mort cu 12 lovituri de cutit.

Fata cu cercel de perla este un roman scris de Tracy Chevalier si este plina de culoare, de emotii, de maturitate si sensibil, un roman istoric foarte placut si usor de citit, a carei actiune pare sa aiba un anumit curs, in care timpul are propriul ritm, iar actiunea este alerta si foarte placuta.

Carti ieftine de vanzare | Printre Carti

carti ieftine de vanzare

Orlando este un roman scris de Virginia Woolf, este inspirat de o experienta personala a autoarei, iar personajul pricipal este un tanar nobil de la curtea reginei Elisabeta care trece prin mai multe metamorfoze a caror principala constanta este cautarea frumosului in arta, literatura sau in natura.

Nu in ultimul rand, o alta carte extrem de apreciata de catre critici si cititori deopotriva este Persuasiunea, scrisa de Jane Austen, un roman extrem de indragit, profund, in care regulile societatii se imbina cu trairile personajelor, un roman care va fi extrem de apreciat de catre cititorii romanului Mandrie si prejudecata. In acest roman sunt ilustrate personaje cu temperamente diferite si cu sentimente variate ca intensitate, sensibila Anne Elliot isi reintalneste dupa multi ani fostul logodnic, capitanul de marina Frederick de care se despartise.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.