Ce ar trebui sa faceti cat asteptati echipa de tractari?

By | februarie 15, 2019

Chiar daca ati mai trecut prin asa ceva, de fiecare data cand va aflati in asteptarea serviciilor de tractari auto, provoaca o stare de stres si neliniste. Indiferent daca aveti o anvelopa sparta sau daca ati fost parte a unui accident de masina, emotiile vor fi multe de fiecare data. S-ar putea sa va faceti griji cu privire la locul in care va aflati, la cheltuielile pe care le implica reparatia daunelor sau la intalnirea pe care o ratati din cauza nefericitei intamplati. Din cauza acestei situatii de mare incarcatura emotionala, n-ar strica sa stiti ce aveti de facut pentru a diminua stresul ce apare inevitabil!

Ca intodeauna, cel mai important lucru atunci cand aveti neplaceri cu masina, este bunastarea persoanelor implicate, indiferent daca sunt pasageri ai masinii dumneavoastra sau din alta masina. Daca cineva este ranit sau are nevoie de ingrijiri medicale, nu ezitati sa apelati numarul unic de urgenta de a primi ingrijiri in timp util. De asemenea, este o idee buna sa raportati incidentul la politie, chiar daca nimeni altcineva nu a fost implicat si nu exista persoane ranite. Este bine ca autoritatile locale sa afle ca exista o masina pe partea laterala a drumului care astepta ajutor din partea companiei de tractari auto la care a apelat in acest sens.

In timp ce asteptati, incercati sa scoateti vehiculul de pe partea carosabila si sa il parcati cat mai aproape de una dintre lateralele drumului, preferabil pe partea dreapta, daca este posibil. Cu siguranta, nu doriti sa impiedicati fluxul traficului si nici nu vreti sa riscati o lovitura din partea altei masini. Asadar, activati luminile intermitente de urgenta, iar daca aveti triunghiuri reflectorizante, nu ezitati sa le pozitionati in fata si in spatele masinii.

Ramaneti calm si sunati dupa ajutor de specialitate la compania pe care ati ales-o inca dinainte de a porni la drum si al carei numar l-ati salvat in agenda telefonului. Precizati exact locul in care va aflati, dati repere vizibile si asigurati-va ca oferiti toate detaliile pentru ca echipa sa-si poata lua echipamentul necesar pentru a face fata situatiei.

Tractari auto la preturi mici

Pe site-ul alotractari.ro veti gasi toate informatiile necesare pentru a va da seama de faptul ca, Alo Tractari ofera servicii de tractari auto la pret corect si este compania potrivita nevoilor pe care le aveti. Avand in vedere ca Alo Tractari are servicii de tractari auto non-stop, cu siguranta va va multumi din toate punctele de vedere!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.