Ce aspecte sa lamuresti inainte de achizitionarea calculatorului second hand?

By | decembrie 20, 2022

Achizitionarea calculatoarelor second hand nu este prima optiune care le vine in minte cumparatorilor. Mai intai se asigura ca niciun produs nou pe care si-l doresc nu se inscrie in limita bugetului stabilit, urmand ca ulterior sa ia in considerare si probabilitatea de a cumpara un astfel de dispozitiv la mana a doua.

Din fericire, multe dintre gadgeturile puse la dispozitie de magazinele online specializate ofera produse atent verificate de specialisti, astfel incat clientul sa nu se teama ca nu va beneficia de un gadget de calitate. De exemplu, se pot gasi o multime de modele de calculatoare second hand cu licenta, scutindu-se astfel si alte costuri suplimentare care vin la pachet, de obicei, cu o astfel de achizitie. Principalele aspecte care nu trebuie sa fie omise in aceasta investitie sunt amintite in cele ce urmeaza.

Configuratia aferenta

In cazul in care este necesara o anumita configuratie, cumparatorul trebuie sa se asigure ca stie in mod clar care este aceasta. De asemenea, poate sa verifice anumite aspecte care tin de buna functionare a produsului, cum ar fi: viteza procesorului, memoria RAM, hard disk-ul, numarul de nuclee, cache, tipul de hard disk (daca este HDD sau SSD), mufele de USB etc. Acelasi procedeu trebuie sa fie aplicat si in cazul statiilor de lucru second hand, pentru a nu exista surprize neplacute.

Calculatoare second hand cu licenta | statii de lucru second hand | Calculator-Ieftin.ro

Calculatoare second hand cu licenta

Componentele necesare

Inainte de achizitie, trebuie sa se verifice cu atentie daca computerul contine toate componentele necesare pentru a functiona la capacitate maxima. Astfel, va fi nevoie de: cablurile esentiale, perifericele necesare, placa de baza, placa video, placa audio, procesorul, sursa, unitatea optica, unitatea de stocare si carcasa. Calculator-Ieftin.ro pune la dispozitia celor interesati produse complete si calitative, pentru ca achizitorul sa fie multumit de performanta pe care o poate obtine.

Garantie

Chiar daca este vorba despre un magazin care comercializeaza produse electronice second hand, clientii au ocazia de a primi o anumita perioada de garantie.

Astfel, daca se tine cont de aspectele mentionate anterior in ceea ce priveste achizitionarea unui calculator la mana a doua, exista toate sansele ca achizitiorul sa se bucure de un gadget cu specificatii performante.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.