Ce domenii de utilizare au dronele

By | mai 25, 2015

Dronele sunt considerate a fi cea mai inovativa inventie din ultimii ani. In ultimii ani tehnologia folosita pentru dezvoltarea si proiectarea dronelor a evoluat, asa incat si-au largit aria de aplicabilitate si domeniile in care se folosesc.
Donele pot fi folosite atat de catre serviciile de stat, precum sunt cele de urgenta, cat si de serviciile private, dar si de catre orice persoana care isi permite achizitionarea unei drone. De aceea, intrebuintarile dronelor sunt foarte variate. Nu vom putea enumera toate situatiile, dar vom incerca sa mentionam unele dintre cele mai des intalnite situatii in care sunt folosite asemenea aparate de zbor.

        In serviciile de urgenta a statului, intrebuintarile dronelor sunt utile atat in sistemele de alarma si avertizare, cat si in parcurgerea unor trasee greu accesibile in scopul alimentarii oamenilor cu medicamente si alimente, dar si in stingerea de incendii si urmarirea unor infractori, precum si fotografierea acestor situatii limita.

        In media si jurnalism se folosesc dronele pentru a face poze aeriene si filmari aeriene pentru a folosi la scrierea stirilor si raportarea informatiilor de pe traseu.

        In plus, pentru a se testa capacitatile de zbor ale acestora, se fac competitii organizate in cadrul carora drone de tipuri diferite se intrec intr-un zbor spectaculos.

        Pe site-ul Aeroview.ro puteti gasi servicii de inchiriere a echipamentelor ce folosesc drone in astfel de domenii de aplicabilitate, dar si in altele, intrucat, asa cum veti observa la sectiunea portofoliu, cu astfel de echopamente au fost filmate si videoclipuri muzicale, si documentare, dar si multe altele.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.