De ce mancarea de acasa nu e la fel ca cea de la restaurant

By | iunie 3, 2015

Cand ne-am hotarat sa gatim, fie pentru familia noastra sau pentru o seara romantica in doi, avem mereu in minte ce gust si ce miros am vrea sa aiba produsul finit. Aceasta viziune se aseamana, de obicei, cu aceea pe care o avem despre mancarea si servirea de la restaurant. Din pacate, ceea ce ajunge pe farfuriile din casele noastre foarte rar se apropie de ceea ce gasim intr-un local. Exista mai multe motive pentru acest lucru.

Bucatariile restaurantelor sunt ca niste masinarii extrem de bine puse la punct. Echipamentele de gatit sunt profesinale iar bucatarii stiu retetele pe de rost.

In afara de faptul ca in bucatariile restaurantelor totul este pregatit si gata pentru a prepara mancarea rapid si foarte bine, la domiciliu cutitele nu sunt la fel de ascutite, retetele nu sunt foarte bine memorate, si, ei bine, persoana care pregateste mancarea nu este un bucatar profesionist. Si exista o mare diferenta intre cineva care urmeaza pascupas cartea de bucate si un bucatar experimentat care a mai gatit de o mie de ori reteta.

Deci nu disperati! In timp pastravul nu va iesi niciodata la fel de crocant din tigaia dumneavoastra precum cel din tigaile scumpe din restaurante, o masa gatita acasa are totusi niste avantaje: este facuta de dumneavoastra si menita sa fie impartita cu prietenii si familia. Iar la sfarsitul zilei, in cazul in care are un gust bun si se face cu dragoste, ea nu are nevoie sa arate ca a una de restaurant.

Si ce unealta mai buna pentru a va rasfata familia cu o cina gustoasa decat un nicer dicer plus original, menit sa taie bine si repede legumele si fructele? Vizitati oferteshop.ro pentru produse teleshopping originale, ieftine si de cea mai buna calitate!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.