Varstnicii generatiei noastre

By | iunie 9, 2015

Avand grija de bunicii nostri la domiciliu este de multe ori cel mai bun mod de a salva costurile si, mai important, de a oferi asistenta medicala de calitate, cata vreme apelam la serviciile specializate de stat sau cele private.

Aceasta inseamna sa ne organizam bine bugetele si sa nu ne bazam pe pansiile acestora in varsta, intrucat de cele mai multe ori sunt mai mici decat ingrijirea necesara varstei lor o cere.

Primul aspect de ingrijire ar trebui sa tina seama de sensibilitatile acestora si de problemele lor de sanatate, intrucat mai mult de 50% dintre pensionarii din zilele noastre sufera de diabet, probleme de circulatie a sangelui, probleme de inima, boli ale memoriei, artrita, reumatism, screloza si multe altele. Asadar prima sarcina o reprezinta evaluarea sanatatii acestora, prin analizele de specialitate care se cer in functie de problemele de sanatate ale acestora si in functie de predispozitiile genetice pe care le-au mostenit. Un asistent social va poate ajuta cu sfaturi in ceea ce priveste aceste analize si va poate indica locurile in care puteti merge cu dansii pentru a obtine rezultate precise, precum si medicul familie va poate ajuta cu aceste sfaturi si cu retete compensate pentru tratamentul medicamentos care va fi stabilit in urma interpretarii rezultatelor analizelor.

Unul dintre locurile in care acestia pot primi deopotriva ingrijire medicala, dar si ingrijire in toate aspectele de rutina ale vietii de zi cu zi sunt centrele medicale de specialitate precum azilurile de batrani din Bucuresti sau din alte localitati. Daca ar fi sa va recomandam unul, ar fi caminul de batrani din Bucuresti, CasaSfAndrei.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.