Ce poti face cand esti singur la hotel si te plictisesti?

By | aprilie 27, 2015

Daca te-ai cazat singur la un hotel cu piscina Iasi si ti se pare ca nu prea ai ce sa faci si te plictisesti, atunci asculta urmatoarele sfaturi si incearca sa le aplici, pentru ca experienta ta de cazare Iasi sa fie una memorabila si distractiva.

  1. Daca ai laptop-ul, poti face o intalnire prin camera video cu prietenii tai pe internet. Ia-ti o sticla de vin si distractia poate sa se desfasoare si asa, in mediul online.
  2. Daca vezi pe hol un carut de carucioare, trebuie neaparat sa incerci sa te dai cu el, chiar daca risti sa fii prins si sanctionat. Este o experienta foarte distractiva!
  3. Alta experienta distractiva pentru cazurile in care plictiseala ajunge la limita este sa ciocani la usile oamenilor si sa fugi. Acest sfat este mai mult pentru copii, insa din cand in cand si adultii il considera amuzant.
  4. Fa-ti o seara de relaxare. Mergi la spa, la inot, la sauna si apoi relaxeaza-te singura in camera de hotel vazand o comedie.
  5. Ia-ti o cafea in receptia hotelulu si observa oamenii. Se poate sa sune ciudat, dar aceste momente sunt foarte interesante. Ajungi sa te relaxezi si ai sa inveti multe lucruri despre oamenii din jur si vietile lor.
  6. Intra in conversatie cu personalul de la hotel si spune-le ca ii poti ajuta sa indeplineasca anumite servicii pe care esti dispus sa le faci. De ce nu? In felul asta vei putea spune ca ai lucrat si tu la hotel.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.