Designul si eficienta sistemelor de incalzire

By | aprilie 22, 2015

Pentru a obtine efectul necesar, un consum mai mic, o mai mica cantitate de impuritati si confort sporit, dar si instalatii bine gandite pentru a salva spatiul locuintei si a nu fi la vedere, toate acestea sunt aspecte importante atunci cand vine vorba de proiectarea unui sistem de incalzire.

        Confortul este scopul pe care il urmezi atunci cand este vorba de construirea casei tale, iar alegerea sistemului de incalzire este o pare importanta din nivelul dorit de confort, pentru ca vrei pentru cei dragi conditiile cele mai bune.

        Contorizarea temperaturii camerei cu un termometru de camera nu este cea mai buna masuratoare a confortului, dar este cea mai simpla si la indemana oricui. Sistemele de incalzire sunt de obicei proiectate pentru o temperatura a camerei intre 18 si 26 de grade Celsius, iar aceasta variatie este mai mult decat suficienta, indiferent de starea vremii si anotimp.

        Persoane mai in varsta sau bolnave ar putea avea nevoie de o temperatura mai mare pentru a avea acelasi nivel de confort precum cei mai tineri si sanatosi. De aceea diferenta de temperatura pe verticala unei camere nu trebuie sa fie prea mare. Daca ai picioarele reci, dar iti este foarte cald in zona trunchiului, cu siguranta ca sistemul de incalzire nu este unul bun si ai nevoie sa suplimentezi temperatura camerei.

        Pentru a face cea mai buna investitie atat pentru casa ta, cat si pentru cei cu care locuiesti, intra pe un magazin online radiatoare pentru a citi mai multe detalii despre aceste calorifere aluminiu si alte solutii ce iti pot aduce confortul mult dorit.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.