Ce probleme de siguranta sa iti pui atunci cand inchiriezi o masina

By | februarie 11, 2016

Masini de inchiriat in Bucuresti

Daca te-ai hotarat deja ca inchirierea unei masini este solutia cea mai potrivita pentru tine, inainte de a alege furnizorul si tipul masinii, ar trebui sa ai in vedere cateva aspecte legate de calitatea serviciilor si de siguranta ta, pentru ca aceasta experienta sa fie una multumitoare.

Exista numeroase situatii in care clientii nu au fost satisfacuti de contractual incheiat, fie ca masina nu corespundea cu descrierea initiala, fie ca nu i s-au adus la cunostinta toate conditiile si restrictiile impuse de firma de inchirieri si de aceea este bine sa fim prevazatori si sa ne informam bine inainte de a lua o decizie in vederea unui masini de inchiriat in Bucuresti.

Pretul

Desigur ca pretul este primul lucru pe care il luam in considerare la achizitionarea oricarui bun sau serviciu, insa nu doar el ar trebui sa fie cel care ne ghideaza in alegerea noastra. Daca observam o oferta mult mai convenabila decat majoritatea altor centre de inchirieri deja ar trebui sa avem un semn de intrebare. Trebuie sa verificam cu atentie si sa ne asiguram ca pretul afisat este cel final si ca nu se vor mai adauga taxe suplimentare, decat in cazul in care noi solicitam anumite servicii platite. In acest fel putem fi siguri ca vom efectua o inchiriere avantajoasa si fara taxe ascunse.

Starea autoturismului

Este important sa conduci o masina sigura si pentru aceasta ar trebui sa verifici cateva parti esentiale. De asemenea, citeste cu mare atentie contractul si asigura-te ca toate dotarile mentionate in scris sunt prezente la masina pe care vrei sa o inchiriezi. Daca descoperi neconcordante, acest lucru ar trebui sa te puna pe ganduri si sa reconsideri alegerea ta.

Prezentarea

Chiar daca un site bine construit ne poate convinge la prima vedere, este bine sa verifici tu insuti daca descrierile sunt conforme cu realitatea.

Semnarea contractului

Semneaza contractul doar dupa ce l-ai citit in intregime cu atentie. Daca ai nelamuriri, cere explicatii si nu trece peste niciun amanunt de care nu esti convins. Ca sa fii sigur de calitatea serviciilor de inchirieri auto Bucuresti, apeleaza la firme serioase precum WLC Rent a Car, care poate fi gasita cu un simplu click aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.