Ce servicii pot oferi caminele de batrani private din Bucuresti

By | octombrie 7, 2015

Camin privat din Bucuresti

Camin privat din Bucuresti

In tara noastra caminul de batrani este vazut ca un loc la care se apeleaza in ultima instanta, atunci cand varstnicii nu mai au persoane apropiate langa ei si acest lucru se face cu o mare reticenta. Totusi, trebuie sa stim ca exista azile de batrani in Bucuresti care se ocupa cu responsabilitate si respect de cei cazati aici. Un bun exemplu este Casa Sfantul Andrei, un loc despre care poti afla totul de aici casasfandrei.ro si care ofera urmatoarele servicii:

Cazare

Caminul dispune de camere cu 1, 2 sau 3 paturi, echipate corespunzator pentru confortul seniorilor si ofera 3 mese nutritive pe zi.

Servicii medicale

Persoanele care se afla sub influenta unui tratament beneficiaza de ingrijire medicala de specialitate si chiar de servicii de recuperare medicala, precum reflexoterapie sau gimnastica speciala pentru cei care necesita acest lucru. Batranii au parte totodata si de un consult medical zilnic si de supraveghere medicala permanenta.

Petrecerea timpului si comunicare

In acest camin privat din Bucuresti, batranii nu sunt condamnati la o viata solitara. Aici se organizeaza in mod frecvent evenimente in cadrul carora persoanele cazate sa vina in contact, acestea sunt incurajate, de asemenea, sa participle la diferite forme de activitati sportive. In acelasi timp se realizeaza si manifestari culturale, prin deplasari la diferite spectacole de teatru, circ, muzee sau concerte, pentru mentinerea unui interes viu pentru viata.

Intretinere personala

Persoanele in varsta beneficiaza de toata atentia personalului in ceea ce priveste mentinerea igienei, asistarea acestora in toate activitatile zilnice, precum si curatenia corespunzatoare a spatiului locativ, pentru un confort ridicat pe timpul perioadei petrecute aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.