Ce trebuie sa stii despre achizitionarea unor laptopuri second-hand?

By | februarie 26, 2021

Cei care au un buget ce nu permite achizitionarea unor echipamente noi opteaza pentru laptopuri second-hand. Pentru ca alegerea sa fie cea potrivita, site-ul IT-SH.ro prezinta cateva criterii necesare de luat in considerare atunci cand se doreste achizitionarea unui laptop utilizat deja.

Sfaturi utile pentru alegerea celor mai bune laptopuri second-hand

Este foarte important ca inainte de alegerea unui laptop sa se stie exact pentru ce se va folosi acesta. Deci, clientii trebuie sa isi cunoasca foarte bine nevoile, mai ales daca vor sa achizitioneze un laptop ieftin. Caracteristicile ce trebuie analizate atunci cand se alege un laptop sunt: durata bateriei, diagonala ecranului, greutatea, aplicatiile de care are nevoie clientul si cateva detalii tehnice cum ar fi procesorul, placa video, HDD, memoria RAM si altele.

Inainte de achizitionarea unui laptop, clientii trebuie sa analizeze recenziile online. In acest fel, vor putea afla care este parerea celor care au cumparat laptop-ul respectiv si care sunt performantele dispozitivului pe o perioada mai lunga de timp.

Un alt sfat util este legat de aspectul exterior al laptopului. Atunci cand se achizitioneaza un laptop second-hand, acesta trebuie sa fie lipsit de semne sau fisuri. Existenta tuturor suruburilor este esentiala. Pentru orice problema semnalata, consultantii companiei It-SH stau la dispozitia tuturor clientilor. Pe site-ul lor, IT-SH.ro clientii pot analiza oferte avantajoase, la preturi reduse. Calitatea tuturor produselor prezente pe site este aproape ca cea a unui produs nou.

Cat de importante sunt starea ecranului, tastatura si touchpad-ul?

Atunci cand se achizitioneaza un laptop la mana a doua, starea ecranului, tastatura si touchpad-ul sunt foarte importante. Clientii trebuie sa se asigure ca ecranul laptopului este in stare buna. Astfel vor trebui verificate urmatoarele:

– luminozitatea;

– culoarea;

– durata de aprindere.

Laptopuri second-hand | laptop ieftin | IT-SH.ro

laptopuri second-hand

In ceea ce priveste tastatura si touchpad-ul, acestea necesita o atentie deosebita, ele fiind accesoriile cele mai utilizate ale unui laptop. De aceea, clientii trebuie sa le verifice foarte bine starea de functionalitate. Touchpad-ul, spre exemplu presupune verificarea zoom-ului, dar si a modului in care functioneaza cele doua taste ale acestuia.

Daca cele mentionate mai sus functioneaza corect, atunci laptop-ul second-hand poate fi achizitionat fara nici o ezitare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.