Cei mici intra in colectivitate? Ar trebui sa iei in calcul nebulizatoarele pentru tratarea afectiunilor respiratorii ale acestora!

By | noiembrie 10, 2022

Inceperea gradinitei este unul dintre cele mai importante momente din viata unui copil si a parintilor sai. Este momentul in care cel mic trebuie sa invete sa se detaseze de parinti si sa invete sa se comporte si sa interactioneze cu persoane pe care nu le-a mai intalnit pana la momentul respectiv.

Intrarea in colectivitate aduce insa si mai multe emotii parintilor, deoarece stiu ca astfel copiii intra in contact cu diferite virusuri si bacterii, din cauza carora se vor imbolnavi. Desi este o faza normala in evolutia si dezvoltarea copiilor, in acest fel fiind creat propriul sistem imunitar, multi parinti se tem de aceste momente. Exista insa solutii prin care afectiunile respiratorii – cele mai comune in randul copiilor mici – pot fi tratate eficient. Este vorba despre nebulizatoare.

Ce sunt si cum functioneaza nebulizatoarele?

Nebulizatoarele mai sunt cunoscute si sub denumirea de aparate de aerosol. Aceasta denumire provine tocmai de la modul de functionare a acestora. Intr-un recipient al dispozitivului medic sunt introduse medicamentele prescrise de medic si in cantitatile recomandate, care ulterior vor fi transformate in vapori fini, care vor fi inhalati cu ajutorul unei masti care se pune la nas si la gura.

Administrarea medicatiei prin intermediul nebulizatoarelor este, in primul rand, mai eficienta, deoarece medicamentele inhalate sunt mai usor si mai rapid asimilate de organism, motiv pentru care isi vor face efectul mai repede. Totodata, tratamentul este mai usor de administrat copiilor mici cu ajutorul aparatului de aerosoli, in numai cateva minute.

Nebulizatoare | TesaMedical.ro

Nebulizatoare

De unde pot fi cumparate nebulizatoare?

Tinand cont ca sunt dispozitive medicale, nebulizatoarele pot fi gasite atat in farmacii, cat si la distribuitori autorizati de tehnica medicala, cum este magazinul online TesaMedical.ro. Cu toate acestea, astfel de aparate pot fi gasite si in magazine de electronice si electrocasnice.

Totusi, cei care aleg distribuitorul Tesa Medical au posibilitatea de a gasi si alte dispozitive pentru ingrijirea copiilor si a bolnavilor la domiciliu. In acest fel se pot aproviziona cu toate cele necesare pentru a-i trata pe cei mici de racelile contactate din colectivitate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.