Costurile serviciilor de tractari auto

By | aprilie 13, 2016

Serviciile de tractari auto sunt de foarte mare ajutor atunci cand apare o defectiune la masina sau am facut un accident. Daca avem nevoie sa mutam masina nefunctionala dintr-un anumit loc, daca trebuie sa ajungem cu ea la RAR sau daca vrem sa casam o masina, putem apela la un astfel de serviciu.

Tractari auto Bucuresti

Costurile serviciilor de tractari difera in functie de locatia in care ne aflam si unde trebuie sa ajungem cu masina, de starea masinii si tipul de serviciu de care avem nevoie. O scurta cercetare pe piata de tractari auto Bucuresti ne arata ca preturile incep de la 30 lei pana la peste 400 lei.

De exemplu, daca am facut pana pe un drum national si nu avem sculele necesare pentru schimbarea rotii sau daca roata de rezerva este desumflata, atunci putem cere ajutorul unui serviciu de tractari auto care asigura si asistenta auto. Costurile pot incepe de la 30 lei si pot ajunge pana la 60 lei. Si pentru alte problem tehnice exista o solutie. Daca am ramas fara curent in baterie, pentru 70 de lei va veni o masina si ne va ajuta. Daca am ramas inzapeziti, poate veni o masina sa ne tracteze, iar costul ar fi in jur la 100 lei.

In interiorul Bucurestiului, costurile pentru tractarea unei masini incep de la 59 lei si ajung pana la 350 lei pentru un SUV foarte avariat. Tarifele pentru cursele in exteriorul Bucurestiului sunt cuprinse intre 1,5 si 3 lei / km .

Daca avem o masina veche sau nefunctionala pe care dorim sa o casam, atunci putem cere celor de la tractari auto sa vina sa o ridice si sa o duca la centrul de casat. Un astfel de serviciu in Bucuresti ne va costa in jur de 150 lei.

Preturile tractarii motocicletelor si masinilor cu masa foarte mica este destul de redus, in Bucuresti incepand de la pretul de 59 lei. De asemenea, daca dorim sa luam si motocicleta la munte, dar nu avem platforma pe care sa o legam la masina, atunci putem apela un serviciu de tractari auto, care ne va transporta motocicleta pana la destinatia dorita. Costul acestui serviciu stabilindu-se, in primul rand, in functie de distanta, un tarif mediu fiind 1,7 lei / km.

Mai multe detalii despre preturi si tipurile de servicii disponibile gasiti pe Alotractari.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.