Cum sa iti vopsesti peretii camerei pentru a beneficia de o dispozitie buna

By | iulie 31, 2019

Culorile vopselei pot schimba dramatic dispozitia si designul interior al unei case. Pentru inceput, optarea pentru culorile de vopsea recomandate de specialisti pentru spatiile mici este cea mai buna decizie pe care cei interesati o pot lua. Multi sunt convinsi de faptul ca incaperile mici limiteaza ideile de design, dar designul este mai mult despre crearea unei iluzii optice, pentru a face spatiile sa se simta, mai mari, decat sunt intr-adevar.

Culorile vopselei alese vor lumina sau intuneca incaperea, deci este important sa fie luata in considerare lumina naturala a camerei si sa se regleze sursele de iluminat in camera pentru a beneficia pe deplin de deciziile luate privind culorile vopselei. Prin alegerea inteligenta a culorilor, precum si prin culoarea si stilul mobilierului, camerele pot arata mai spatioase si mai confortabile.

Teme de culori unice pentru vopsea

Folosind o singura nuanta de culoare, camerele creaza impresia ca sunt mai mari. Aceasta este o modalitate simpla de a crea efectul de camere mai mari intr-un mod perfect si elegant. Decorarea cu ajutorul culorilor indraznete face ca locul sa se simta mai plin de viata si mai vibrant. Crearea punctelor focale indeparteaza atentia de la dimensiunea camerei, pentru ca ochiul sa se poata concentra mai degraba pe caracteristicile de culoare mai interesante. Daca exista suprafete mari de vopsit, se poate folosi unul dintre multele pulverizatoare, de top, care ajuta la finalizarea rapida a lucrarii.

Culorile solide

Folosind culori solide pe perete, acestea adauga in adancime, facand camerele sa se simta mai mari. Lipsa de adancime este deosebit de vizibila atunci cand camera este alba sau bej si cu iluminare slaba.

Plafoanele joase

Plafoanele mici pot face ca vila sau apartamentul sa fie considerate mici, chiar daca incaperile sunt suficient de largi. Ascunderea acestei caracteristici de proiectare necesita o strategie complet diferita.

Elementul surpriza

Prezentarea elementului surpriza, face o camera mult mai interesanta. Cheia este de a gasi modalitati de utilizare a acestor accente – depinde de selectia culorilor vopselei, mobilierul, aspectul camerei si caracteristicile arhitecturale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.