„Cumpar carti vechi”, anuntul care ofera o solutie rapida de valorificare a cartilor din biblioteca

By | martie 16, 2022

De regula, in biblioteca personala se aduna carti care au fost citite sau care urmeaza sa fie citite in viitor. Totusi, printre ele se strecoara deseori si titluri care nu sunt neaparat pe placul celui care le detine. Fie acestea nu fac parte dintr-o categorie care il pasioneaza ori au fost primite cadou sau chiar mostenite.

Cumpar carti vechi” este in egala masura un anunt de cumparare, dar si un semn catre cei care detin carti vechi si care si-au pierdut de multa vreme speranta ca le mai pot valorifica in bani.

Pentru cine este valabil anuntul „cumpar carti vechi”?

Publicul caruia i se adreseaza acest anunt este unul larg si variat. Oricine are o cantitate mai mica sau mai mare de carti poate sa raspunda acestui apel, inclusiv persoanele juridice. Poate fi vorba de edituri, librarii sau chiar diferite companii in dotarea carora exista biblioteci mari cu carti.

Anticariate care cumpara carti | Cumpar carti vechi | CumparCarti.ro

cumpar carti vechi

Oricare ar fi motivul pentru vanzarea cartilor, este important ca proprietarul acestora sa stie ca exista anticariate care cumpara carti, la oferta carora poate raspunde oricand isi doreste sa iti optimizeze intr-un mod profitabil spatiul din biblioteca.

Singurul criteriu pe care trebuie sa il aiba in vedere cei care vand carti este ca acestea sa fie intr-o stare buna. Cartile care au paginile rupte ori patate nu mai pot fi recitite si deci nu pot constitui obiectul vanzarii catre anticariat.

Ce fel de carti pot fi vandute la anticariat?

Proprietarii de carti care vor sa vanda o parte din volumele pe care le detin la anticariatul CumparCarti.ro au posibilitatea de a valorifica in bani absolut orice tip de carte pe care o au in biblioteca. Poate fi vorba de zeci de romane politiste, de carti tehnice sau dictionare de limbi straine, oricare dintre acestea fac parte din aria de interes a anticariatului.

Asadar, persoanele care au in biblioteca mai multe carti pe care nu mai doresc sa le citeasca, chiar daca acestea sunt foarte vechi, au posibilitatea de a le vinde la anticariat. In plus, reprezentantii Cumpar Carti platesc pe loc pentru cartile ridicate si nu percep costuri pentru deplasare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.