„Cumparam carti” – anunt cu o multime de beneficii

By | august 13, 2021

Cei care se intreaba cat de credibile sunt anunturile de tipul „cumparam carti” sunt surprinsi sa afle cine le posteaza si cate avantaje le ofera vanzatorilor. Acestea sunt in mare parte specifice anticariatelor care achizitioneaza carti vechi sau noi, iar beneficiile pe care le ofera sunt numeroase.

Care sunt avantajele anunturilor „cumparam carti”?

Aceste anunturi sunt destinate persoanelor care doresc sa vanda carti din biblioteca personala din diverse motive. Fie au nevoie rapid sa elibereze spatiu pe rafturile supraaglomerate, fie au pur si simplu nevoie de o suma de bani rapid si cartile pe care le detin ii pot ajuta sa o obtina. Daca acceseaza un anunt provenit de la un anticariat cu experienta, asa cum este CumparCarti.ro, se pot bucura de o vanzare rapida si lipsita de orice efort. Personalul de la anticariat se ocupa de ridicarea cartilor, de evaluarea si de plata pe loc a acestora.

Vanzatorul stabileste impreuna cu specialistii de la anticariat un pret avantajos, in raport cu starea in care se prezinta cartea sau cartile pe care le ofera spre vanzare. Este important ca acestea sa fie intr-o stare buna, care sa nu afecteze calitatea lecturii. Paginile rupte sau paginile lipsa impiedica lectura neintrerupta a cartii.

Cumparam carti | achizitii de carti | CumparCarti.ro

cumparam carti

Ce fel de carti cumpara un anticariat?

Anticariatele fac achizitii de carti din orice domeniu, iar acest lucru ofera libertate vanzatorilor. Daca acestia au in biblioteca numai carti din sfera literaturii, a geografiei, a limbilor straine sau a religiei, nu trebuie sa isi faca griji atunci cand vand catre anticariat, deoarece acestia sunt dispusi sa achizitioneze carti din orice domeniu.

In ceea ce priveste starea cartilor, acestea pot fi atat noi, cat si vechi. Important este sa nu fie deteriorate si sa nu se prezinte intr-o stare care fac lectura imposibila. Se pot vinde carti vechi de sute de ani, a caror valoare a crescut odata cu trecerea timpului, dar si carti recent achizitionate, care nu isi mai regasesc utilitatea in biblioteca personala. Cat despre cantitate, anticariatul cumpara carti indiferent de cantitate, asadar vanzatorul poate vinde un numar mic sau mare de carti, de ordinul kilogramelor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.