Tot ce trebuie sa stii despre o extractia de masea de minte

By | august 12, 2021

Pentru o extractie de masea de minte, sectorul 2 gazduieste una dintre cele mai bune clinici dentare, Elveto Dent. Aici exista medici profesionisti, cu o vasta experienta in domeniul extractiilor si nu numai. Se utilizeaza o aparatura de ultima generatie, ceea ce inseamna ca durerea nu va exista.

Oamenii se pot lasa cu incredere pe mainile medicilor. Procedura este una simpla si nedureroasa. Medicii vor avea grija ca dupa aceasta interventie sa ofere pacientilor analgezicele potrivite, dar si cele mai utile sfaturi astfel incat vindecarea sa se realizeze corespunzator. Pentru mai multe informatii despre extractiile dentare, dar si despre preturile lor, site-ul Elveto-Dent.ro sta la dispozitia tuturor.

Sfaturi dupa o extractie de masea de minte

Dupa o extractie de masea de minte, pacientul trebuie sa se odihneasca. Este ideal sa nu existe prea multa activitate in acea zi. De asemenea, consumul de alimente sau bauturi calde este interzis, daca anestezicul inca functioneaza. Alcoolul este si el interzis in primele 24 de ore. Acesta favorizeaza sangerarea si intarzie vindecarea. Se recomanda consumul de apa la temperatura camerei si alimente moi.

In primele cateva zile, locul unde a avut loc extractia va fi dureros. In majoritatea cazurilor, analgezicele simple sunt suficiente pentru a atenua disconfortul.

Ce se intampla daca sangerarea nu se opreste?

Important de retinut este ca in prima zi sangerarea este perfect normala. Multi oameni sunt ingrijorati de cat de mult sange pierd. De fapt, o cantitate mica de sange se amesteca cu un volum mai mare de saliva. Prin urmare, este mai putin grav decat pare.

Extractie de masea de minte | Elveto-Dent.ro

extractie de masea de minte

Pacientul care sangereaza mult trebuie sa exercite presiune pe locul extractiei. Pentru a face acest lucru, se va aplica o batista si se va musca ferm timp de 15 minute. In cazul in care sangerarea persista dupa o ora sau doua, atunci medicul dentist trebuie anuntat.

Fumatorii ar trebui sa se abtina de la tutun cat mai mult timp. Tutunul favorizeaza cresterea tensiunii arteriale, ceea ce inseamna ca sangerarea nu se va opri. Viteza de vindecare dupa o extractie variaza de la persoana la persoana. Se recomanda administrarea de vitamina C pentru accelerarea vindecarii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.