Beneficiile oferite de cumparatorii de carti

By | august 7, 2021

Cumparatorii de carti vechi, care sunt de fapt anticariatele, sunt in cautarea unor carti vechi, valoroase, insa acestia cumpara carti de orice fel de la oricine isi doreste sa vanda. Astfel ca orice persoana care are in biblioteca volume sau colectii pe care nu intentioneaza sa le mai citeasca, poate alege sa le vanda unor astfel de anticariate, mai ales ca acestea ofera vanzatorilot o multime de beneficii.

  • Deplasarea la domiciliul clientului

In general, odata anuntata intentia de a vinde carti unui anticariat, acesta va trimite o echipa de angajati la adresa indicata de vanzator, pentru a plati si ridica respectivele carti. In plus, Anticariat-Carti.com nu impune o anumita limita in ceea ce priveste numarul cartilor vandute, pentru a putea beneficia de acest serviciu in mod gratuit.

  • Oferirea unei sume de bani

In schimbul cartilor vandute, clientul va primi din partea anticariatului care le cumpara o anumita suma de bani, care cuprinde pretul corect pentru respectivele volumele. Acest pret se stabileste pe baza unei evaluari profesioniste, realizate de un anticar cu experienta, astfel incat pretul oferit sa fie cel corect, in concordanta cu nivelul pietei. In plus, plata cartilor se face cash, pe loc.

  • Sunt acceptate orice fel de carti

Cu toate ca multe anunturi care promoveaza aceasta activitate a anticariatelor sunt formulate astfel: „cumpar carti vechi”, in realitate acestea accepta orice fel de carti, atat carti vechi, cat si carti dintr-o aparitie mai recenta sau chiar volume noi.

Cumparatori de carti vechi | Cumpar carti vechi | Anticariat-Carti.com

cumpar carti vechi

Totodata, nici din punct de vedere al categoriei din care acestea fac parte nu exista vreo limitare. Astfel ca volumele vadute pot fi, deopotriva, din literatura, istorie, arta sau chiar carti tehnice, dictionare sau cursuri de limbi straine.

Ceea ce este foarte important insa, si de care vanzatorii ar trebui sa tina cont, este faptul ca toate volumele vandute trebuie sa fie intr-o stare buna, fara deteriorari majore sau cu coperti ori pagini lipsa.

In concluzie, vanzarea de carti poate fi o solutie foarte avantajoasa de debarasare de cartile pastrate inutil in biblioteca, in schimbul lor vanzatorii beneficiind de o multime de avantaje.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.