De ce o piscina in gradina casei

By | octombrie 24, 2014

Piscinele ar trebui sa fie o parte integrata a design-ului unei gradini, si nu ar trebui ascunse ci puse in evidenta pentru sporirea frumusetii gradinii. Aceasta poate fi luminata pe timp de noapte si in timpul zilei cerul si peisajul din jur se va reflecta in limpezimea sa. O piscina nu inseamna doar apa, ci mult mai mult de atat, pe Dale Pietra se gasesc multe lucruri necesare crearii unei gradini superbe, pe langa dale curte, pavaje si garduri din piata naturala, exista si obiecte de amenajari gradini si bordura piscina, necesara in design-ul unei piscine reusite si in ton cu restul gradinii. Bordurile de piscina au o suprafata ce le face usor de curatat, si care nu ramane patata, si vin intr-o gama variata de modele si texturi.

De ce o piscina in gradina? Pentru ca are multe avantaje. In primul rand de recreare si relaxare, in special dupa o zi incarcata si caniculara; vei crea astfel un spatiu distractiv pentru familie si copii, petrecand mult mai mult timp impreuna si asta fara a fi nevoiti sa parasiti gradina casei. Iti vei putea invata copiii sa inoate, sa te joci cu ei in piscina si sa faci un gratar langa apa.

O piscina nu este doar o gramada de apa. Aceasta poate transforma curtea intr-o oaza eleganta si moderna. O piscina poate servi drept invitatie catre relaxare si poate fi piesa de rezistenta a gradinii. Si in loc sa faci zilnic drumuri catre sala de fitness, poti sa-ti petreci timpul facand exercitii in piscina ta. Cercetatorii au aratat ca inotul ofera un antrenament grozav intregului corp si cu foarte putine riscuri de accidentare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.