De ce sunt monitoarele sh o alegere inspirata pentru gameri?

By | octombrie 28, 2021

Gamerii au grija sa isi aleaga un calculator cu specificatii de ultima generatie, care sa le permita sa ruleze cele mai recente jocuri, iar multi dintre acestia isi doresc in egala masura sa faca si streaming. Pentru a-si completa configuratia, monitoarele sh reprezinta o solutie accesibila si avantajoasa din mai multe puncte de vedere: costurile sunt mai mici, iar performantele sunt similare cu cele ale unui monitor nou.

Multi gameri prefera sa foloseasca doua monitoare, din motive practice, iar achizitionarea second hand a monitorului suplimentar poate fi o alegere inspirata.

Monitoarele sh contribuie la performantele gamerilor

O configuratie cu doua monitoare le permite gamerilor sa isi distribuie atentia intr-un mod mai productiv. De exemplu, pe monitorul principal poate rula jocul, iar pe celalalt pagina de streaming, unde acestia pot citi comentariile urmaritorilor in timp real sau pot naviga pe internet.

Daca o persoana detine un calculator la care poate fi conectat un monitor suplimentar, aceasta poate sa aleaga din oferta magazinului It-Sh.ro monitoare cu o diagonala de pana la 40 de inch, care sa ii imbunatateasca si sa ii transforme complet experienta de gaming. Noul monitor ii va permite sa interactioneze cu urmaritorii si sa le raspunda la curiozitati, fiind un echipament indispensabil pentru gamerii care fac si streaming.

Monitoare sh | Calculatoare second hand | It-Sh.ro

monitoare sh

Un monitor second hand este mult mai accesibil decat unul nou

Crearea unei configuratii de gaming implica investitii mari, motiv pentru care unii gameri amana achizitionarea unui monitor suplimentar. Este important ca acestia sa stie ca exista o solutie avantajoasa din punct de vedere al costurilor, aceea de a cumpara monitorul second hand, dintr-un magazin de specialitate, care se ocupa in prealabil de testarea si verificarea fiecarui produs.

In plus, pasionatii de jocuri care nu dispun de un buget prea mare au la dispozitie si varianta de a cumpara calculatoare second hand pentru gaming, din acelasi magazin – IT-SH. Acestia pot alege calculatoare Hp, Dell, Acer sau alte branduri cunoscute la nivel global, dotate cu specificatii de ultima generatie, necesare pentru a rula orice joc.

Atat calculatoarele, cat si monitoarele second hand constituie o varianta accesibila pentru orice gamer care vrea sa isi imbunatateasca performantele fara a fi nevoit sa faca investitii prea mari.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.