Tensiometrul, un dispozitiv medical ce poate fi folosit acasa, pentru monitorizarea sanatatii

By | octombrie 19, 2021

Pe langa trusa de medicamente, tot mai multe persoane aleg sa isi achizitioneze si dispozitive medicale prin care sa isi evalueze singuri starea de sanatate, astfel de dispozitive fiind si tensiometrele. In acest fel, oamenii nu vor mai fi nevoiti sa mearga la medic sau farmacist doar pentru cateva masuratori de rutina, cum ar fi pulsul, tensiunea sau nivelul de oxigen din sange.

Printre produsele disponibile pe Med-Tehnica.ro, un distribuitor autorizat de echipamente si mobilier medial, pot fi gasite si astfel de dispozitive, ideale atat pentru mediul profesional, cat si pentru cel casnic.

Tensiometrul este indispensabil persoanelor care au probleme cu tensiunea

Un dispozitiv medical recomandat sa existe in orice casa este tensiometrul, deoarece foarte multi oameni se confrunta cu hipertensiune, unii chiar fara sa stie. Acest dispozitiv ajuta la masurarea rapida a tensiunii arteriale si la monitorizarea starii de sanatate, in confortul propriei locuinte.

Informatiile cu privire la tensiune si puls pot fi valoroase, in special, pentru persoanele care au afectiuni cardiace, dar oricine se poate confrunta cu o crestere brusca a tensiunii atunci cand este foarte stresat si afectat de anumiti factori de natura emotionala.

Pulsoximetrul este un dispozitiv util persoanelor care sufera de insuficienta respiratorie

Un alt dispozitiv util in orice familie este pulsoximetrul, un dispozitiv medical compact si usor de folosit. Acesta indica saturatia de oxigen din sange, afisand valorile pe un display integrat. Un nivel scazut de oxigen in sange poate reprezenta un semnal de alarma. Acest dispozitiv este util persoanelor care sufera de afectiuni precum boli pulmonare, astm bronsic, apnee in somn.

Tensiometre | pulsoximetru | Med-Tehnica.ro

Tensiometre

Printre modelele care sunt disponibile pe piata se gasesc urmatoarele tipuri de pulsoximetru: pentru deget, de incheietura, cu senzor.

Acestea sunt principalele dispozitive medicale care pot fi folosite acasa, pentru evaluarea rapida a starii de sanatate, mai ales in cazul persoanelor care sufera de anumite afectiuni. Daca pulsoximetrul se dovedeste util mai ales in cazul celor care se confrunta cu insuficienta respiratorie si au nevoie sa isi evalueze periodic saturatia de oxigen din sange, tensiometrul este esential in cazul persoanelor care sufera de hipertensiune sau hipotensiune.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.