Desfat pe patru roti

By | iulie 14, 2015

Pentru unii, desfat insemna sa manance dulceata de nuci, pentru altii – un gratar cu prietenii, pentru altii sa innoate jumatate de zi intr-un bazin olimpic sau sa sara cu parasuta de trei ori intr-o saptamana, iar pentru altii sa mearga in parcul de masini de inchiriat Otopeni si sa conduca cele mai noi si mai bune masini iesite pe piata. Pentru cei din urma, trasnsferul de la aeroport la destinatia de business sau de vacanta e simpla. Inchirieri auto Brasov le pune la dispozitie acest serviciu. Serviciu este disponibil si pentru cei care prefera alte tipuri de desfaturi, dar au nevoie de o masina buna si intr-un timp scurt.

Testimonialele celor care au inchiriat masini de aici ne povestesc despre experientele fantastice prin care au trecut conducand masinile noastre: Transfagarasanul – la urcare si la coborare – in siguranta, Ocna de la Slanic Moldova, Maramuresul – in lung si in lat, litoralul – pe sosea si pe plaja, off-road – in padure si pe dealuri… toate, experiente de vacanta care pun in evidenta calitatile masinilor si pe cele ale soferilor. Sofer poti fi tu, pentru placerea de a conduce sau poti sa iti iei vacanta si de la condus avand posibilitatea de a inchiria o masina cu sofer. Tu iti stabilesti obiectivele de vacanta, soferul iti spune care este cea mai convenabila variata. Tu stabilesti programul, soferul te asteapta la masina pregatit de plecare.

Scrieti propriile povesti despre desfatul pe patru roti si vacanta si nu uita sa le spui si altora despre experienta ta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.