Epilarea cu laser – o tehnica din ce in ce mai populara

By | decembrie 23, 2014

Chiar daca epilarea cu lama sau cu ceara sunt ambele tehnici extrem de populare si de des intalnite atunci cand ne dorim sa scapam de parul in exces de pe corp, marea diferenta dintre acestea si laser hair removal, este ca sedintele de epilare definitiva IPL te scapa de par permanent. Exista cateva beneficii majore si demne de luat in seama in ceea ce priveste epilarea definitiva cu laser. In primul rand epilarea cu laser este extrem de precisa. Laserul nu tinteste decat zonele pigmentate in care se afla foliculul de par, iar asta inseamna ca doar foliculul de par va fi cel ars iar pielea dimprejur nu va suferi nici o problema si nici o durere.

Epilarea cu laser este cea mai eficienta si are cele mai bune rezultate atunci cand parul se afla in stadiul sau incipient de crestere, stadiu denumit anagen, atunci cand parul se afla intr-o stare activa de crestere. Lumina concentrata a aparatului, raza laser tinteste doar foliculul de par inchis la culoare. Laserul converteste toata acea energie din interiorul sau in caldura, iar caldura arde foliculul de par impiedicandu-l sa mai creasca pe viitor.

Atunci cand vine vorba de epilarea cu laser si durerea pe care o resimti in momentul in care aparatul functioneaza si tratamentul incepe, difera de la o persoana la alta, si asta pentru ca toleranta la durere este diferita in cazul fiecarei persoane in parte. Si de asemenea, durerea va depinde si in functie de zona pe care se realizeaza tratamentul cu laser. Unele zone sunt mai sensibile iar altele mai rezistente.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.