Pilotele de ajutor pentru un somn de noapte odihnitor.

By | decembrie 16, 2014

Somnul de noapte este o parte foarte importanta a sanatatii noastre, si studiile au aratat ca si lenjeriile de pat in care dormim si pilotele cu care ne invelim au un efect mai mare decat ne-am astepta. Oamenii care dorm opt sau mai mult de opt ore pe noapte au o speranta de viata mai mare si au un risc de deces mai scazut decat persoanele care tind sa doarma mai putin. Noile studii au aratat si faptul ca un somn de noapte bun si odihnitor poate ajuta si la scaderea in greutate. La fel cei care dorm minim opt ore pe noapte slabesc mai repede si isi mentin greutatea mult mai bine decat cei care dorm doar sase ore pe noapte. Oamenii care sunt odihniti pierd mult mai repede grasimea in plus si acumuleaza mult mai repede masa musculara. Acesta este un alt studiu din multitudinea de studii efectuate menite sa arate beneficiile pe care le are un somn odihnitor asupra oamenilor.

Somnul are multe efecte de restaurare asupra corpului. Ajuta la vindecarea completa a muschilor care sunt deteriorati pe parcursul unei zile, si doar un somn bun poate ajuta la vindecare acestora.

Somnul este critic pentru un bun metabolism, somnul ajuta la conservarea energiei si are abilitatea de a retine tot ceea ce a fost invatat pe parcursul intregii zile. Asa ca alegerea unei lenjerii de pat si a unei pilote matlasate este una foarte importanta si care necesita multa atentie pentru a asigura un bun somn de noapte, odihnitor si plin de vise frumoase.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.