Ghimbirul elimina raul de miscare

By | septembrie 17, 2021

Nu toate persoanele sunt suficient de norocoase incat sa poata calatori cu masina, autocarul, vaporul sau avionul fara a le fi rau. Din pacate, sunt numeroase persoane atat adulte, cat si copii care nu se simt bine pur si simplu intr-un mijloc de transport si care sunt nevoite sa se deplaseze astfel.

Raul de miscare apare in cazul miscarilor neintentionate, in cazul mersului cu barca, vaporul, avionul sau masina, fiind greu de controlat. Pe langa medicamentele special concepute in acest sens, exista si plante recunoscute pentru proprietatile de a elimina raul de miscare. Una din aceste plante este ghimbirul, consumat ca atare sau sub diferite forme inainte si in timpul mersului.

Cum se poate trata raul de miscare?

Raul de miscare se poate trata cu diferite medicamente alopate. Exista la momentul actual o multime de produse care pot fi consumate in acest sens. Unele medicamente sunt alopate, altele sunt naturiste. In timp ce medicamentele alopate pot diminua raul de miscare, insa cu efecte secundare, medicamentele naturiste nu au efecte secundare. Cele mai multe medicamente naturiste sunt fabricate pe baza de ghimbir, unul din cele mai puternice remedii in acest sens.

Ghimbirul este un medicament foarte puternic, cu un efect antiemetic, ce stimuleaza activitatea digestiva si amelioreaza varsaturile, fiind imbatabil in taierea senzatiei de greata.

Ghimbirul poate fi oferit copiilor sub forma de acadele naturiste, dar si adultilor sub forma de capsule care se iau cu cateva ore inainte de inceperea calatoriei. Aceste comprimate ajuta la eliminarea completa a raului de masina, functionand foarte bine atat in cazul calatoriilor cu masina, cat si cu avionul sau vaporul.

Ghimbirul este eficient si in controlarea simptomelor sindromului de debarcare, fiind recomandat de medicii de specialitate, dar si de farmacisti. Ghimbirul si preparatele pe baza de ghimbir nu au efecte adverse si ajuta calatorii sa suporte atat rotirea motorizata, cat si mersul cu avionul sau calatoriile pe apa.

Cercetatorii au demonstrat ca ghimbirul este mult mai eficient in tratarea raului de masina decat dimenhidratul, decat alte medicamente sau ingrediente alopate, stimuland circulatia salivei si activand digesta, stabilizand stomacul si ameliorand varsaturile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.