Cum se pot efectua mai usor relocarile industriale?

By | septembrie 22, 2021

Inchiderea unui spatiu prevazut cu echipamente grele presupune o munca intensa de relocare a acestora. In ajutorul clientilor, varianta relocarii industriale cu role transportoare este o solutie mai mult decat eficienta avand in vedere beneficiile pe care le ofera. In functie de fiecare situatie in parte, companiile de pe piata pot pune la dispozitia clientilor fie doar roti transportatoare, fie tot pachetul de utilaje ce poate include de la stivuitor, macara, camion cu trailer si pana la incarcatoare frontale.

Logistica relocarilor 

Echipa de la AdUtilaj.ro, spre exemplu, este una dintre cele mai apreciate companii nu doar datorita serviciilor oferite, ci si datorita preturilor practicate. Acestia se pot ocupa de intreaga logistica a relocarii, pasii cuprinsi fiind urmatorii:

  • Analizarea atenta a informatiilor primite de la client pentru o evaluare cat mai corecta;
  • Planificarea modului de relocare;
  • Demontarea / montarea echipamentelor;
  • Coordonarea intregii echipe de pe teren pentru o relocare de succes;
  • Disponibilitatea prestarii unor astfel de servicii oriunde in tara.

Relocarea echipamentelor industriale se poate face fie in interiorul aceleiasi cladiri, fie in cladiri situate in acelasi oras sau chiar in alte orase. Echipa este mereu pregatita sa faca fata chiar si celor mai dificile solicitari, totul realizandu-se in conditii de maxima siguranta.

Inchiriere a utilajelor de constructii | Relocarii industriale cu role transportoare | AdUtilaj.ro

relocarii industriale cu role transportoare

Dincolo de serviciul de relocari, clientii au si posibilitatea de inchiriere a utilajelor de constructii. Proiectele desfasurate pe o perioada limitata de timp nu necesita achizitionarea unor macarale sau stivuitoare, spre exemplu, pretul acestora fiind unul mult prea ridicat.

Costurile sunt astfel complet nejustificate tinand cont si de faptul ca utilaje sunt greu de intretinut, dar si de depozitat. Companiile specializate vin in ajutorul clientilor nu doar cu utilajele performante, ci si un personal calificat ce poate oferi sfaturi de specialitate.

Orice proiect poate prinde contur mult mai usor si mult mai rapid cu ajutorul utilajelor potrivite. Clientii pot solicita oferte direct pe pagina de intern sau pot apela telefonic 24/7 unul din numerele afisate pe telefon. Utilajele se pot inchiria atat in Bucuresti si in zonele limitrofe, cat si in orice zona din tara.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.