Informatii utile in privinta alegerii extensiilor de par potrivite

By | august 24, 2018

Ce au in comun celebritati precum J. Lo, Kim Kardashian si Chrissy Teigan? Pe langa faptul ca au un stil in ceea ce priveste moda, aceste doamne au un alt secret care le permite sa aiba o atitudine de invidiat. Secretul este parul. Acestea trec rapid de la un bob scurt la bucle si cozi lungi, iar acest lucru este posibil numai cu ajutorul extensiilor.

Indiferent daca se adauga extra volum, lungime sau culoare, extensiile de par sunt o modalitate excelenta de a proba diverse stiluri fara a astepta prea mult timp ca parul sa creasca. Pentru a apela la extensii puteti cerceta putin piata si puteti cere pareri de la specialisti pentru ca cele mai bune decizii sunt cele informate. Dincolo de toate raspunsurile primite, nu uitati cateva lucruri!

De obicei, extensiile sunt de doua tipuri: din par natural sau sintetic. Fiecare are avantajele si dezavantajele sale, motiv pentru care trebuie sa va informati mult pentru a alege varianta cea mai potrivita propriului stil de viata. Parul natural al extensiilor se combina foarte frumos cu propriul par, efect greu de obtinut, dar nu imposibil, cu extensiile sintetice. Singurul dezavantaj este pretul mai mare al acestora, insa aspectul perfect compenseaza tot.

Alegerea intre parul sintetic si cel natural nu este singura decizie pe care trebuie sa o luati atunci cand vine vorba de extensiile de par. Va trebui sa decideti cum anume sa fie aplicate extensiile. Exista extensii de par cu keratina, extensii cusute, extensii lipite si extensii cu clips. Fiecare modalitate de aplicare are avantaje si dezavantaje, decizia cea mai buna fiind luata in functie de propriul stil de viata.

Daca ati ales tipul de extensie si modul de aplicare, este timpul potrivit sa alegeti culoarea. Cel mai recomandat este sa alegeti extensii de o culoare cat mai apropiata de cea a parului natural, asta daca nu doriti sa schimbati culoare parului in functie de culoarea extensiei.

Coafor 13 Septembrie | Free Style Beauty

Daca ati luat toate deciziile, nu va mai ramane decat sa accesati http://freestylebeauty.ro/ si sa faceti o programare la un specialist al salonului Free Style Beauty din Bucuresti! Nu va faceti griji, parul dumneavoastra va fi pe maini bune!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.