Intrebuintari ale uleiului de masline

By | august 8, 2014

Aceasta minune ce se afla in bucatariile majoritatii oamenilor, si anume uleiul de masline, este folositor si dincolo de gatit. Poate parea ciudat sa ai in apropierea mesei de machiaj o sticla de ulei de masline, sau in holul casei, sau langa masa de lucru, dar dupa ce vei incerca toate intrebuintarile adiacente folosirii uleiului de masline, vei fi tentat sa maresti stocul de ulei de masline pe care il depozitezi in camara.

Acesta poate ajuta la ungerea unei usi care scartaie. Ungerea balamalelor usii te va scuti de acel sunet iritant pe care il face o usa care scartaie, si asta fara a folosi cine stie ce alte elemente chimice sau ustensile din trusa de scule.

Cu uleiul de masline poti debloca un fermoar blocat. Daca fermoarul gecii s-a blocat, si numai poate fi miscat, este necesar doar sa freci dintii fermoarului cu ulei de masline, in acest fel vei ajuta la lubrifierea fermoarului si la deblocarea acestuia.

Iti mai poti si hidrata si imbunatatii aspectul pielii corpului tot cu ajutorul uleiului de masline. Uleiul de masline are o grama de nutrienti, si grasimi benefice, iar o cantitate mica de ulei de masline pe cuticule le inmoaie si le face mai usor de indepartat, hidrateaza pielea uscata, lupta impotriva parului uscat si mai poate fi adaugat un strop de ulei si in spuma de barbierit pentru a nu se mai irtia pielea si rasul sa se execute mai lin si mai usor.

Pentru a avea acces la un ulei de masline natural si care sa ofere beneficiile maxime, Magazinul Grecesc le ofera doritorilor ulei de masline original Grecesc, dar si multe alte produse grecesti precum pasta de masline, branzeturi si diverse dulceturi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.